ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

WIZ TEAM

Τους τελευταίους μερικούς μήνες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους αρκετά μαγαζιά στην πόλη -εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες-, ενώ είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως κι άλλα πρότζεκτ εστίασης έρχονται μέσα στους προσεχείς μήνες.

Από την εταιρία Columbia Restaurants έρχονται δύο πολύ σημαντικά πρότζεκτ σε Λεμεσό και Λευκωσία. Όπως έχουμε γράψει ήδη, στην Πρωτεύουσα έρχεται ένας νέος χώρος, στο σημείο που βρισκόταν ένα από τα πιο θρυλικά café της πόλης, το Da Capo. Το Henry’s, όπως θα ονομάζεται, θα έχει μενού με διεθνή προσανατολισμό, προσφέροντας πρωινό, lunch και dinner, όπως επίσης brunch, τη δυνατότητα για ποτό μέσα από ένα ολοκληρωμένο drinks menu, ενώ θα προσφέρει και τη δυνατότητα για delivery.



Σε ότι αφορά στο πρότζεκτ της εταιρίας στη Λεμεσό, αυτό θα έχει την ονομασία Columbia Pier και θα είναι ένα all day cafe & bar, το οποίο θα υλοποιηθεί στον Εναέριο, σε σημείο κοντά στην αποβάθρα, εκεί ακριβώς που σκάει το κύμα.



Στη Λευκωσία είναι προς υλοποίηση ένα ακόμα σημαντικό πρότζεκτ, αφού το Bean Bar θα υποδεχτεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας, στη Λεωφόρο Μακαρίου, στο ισόγειο του κτηρίου 360. Όπως ανέφερε, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της η General Manager του Bean Bar, Σόλια Κυπριανού, εκτός από το μεγάλο Bean Bar της Μακαρίου, στις προτεραιότητες βρίσκεται και το άνοιγμα Bean Bar εντός των Υπεραγορών Αλφαμέγα σε Σκαρίνου και Έγκωμη, ενώ έπεται και συνέχεια. Σε σχέση με το κατάστημα στη Μακαρίου, πέραν από τα γνωστά χαρμάνια καφέ και προϊόντα Bean Bar, θα σερβίρεται πρωινό, brunch και μεσημεριανό, ενώ από το απόγευμα και μετά, το κατάστημα θα προσφέρει ένα πιο lounge κλίμα υπό τους ήχους χαλαρής μουσικής.



Με μεγάλη αγωνία αναμένεται φυσικά και η ανακαίνιση στο ξενοδοχείο Four Seasons, μέσα στην τρέχουσα χρονιά, κυρίως σε σχέση με τα πρότζεκτ εστίασης, αφού υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι ο όμιλος ετοιμάζει ενδεχομένως μια μεγάλη έκπληξη.