ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι ρετρό συναυλίες του Σεπτέμβρη

WIZ TEAM

Τα ρετρό τραγούδια είναι τάση και είναι πάντα νοσταλγικά και ως επι το πλήστον ιδιαίτερα διασκεδαστικά .  Ο Σεπτέμβρης μας φέρνει συναυλίες που δεν πρόκειται να αφήσουν ασυγκίνητο κανέναν λάτρη των ρετρό. 

Μπέσσυ Αργυράκη και φίλοι στο Αμφιθέατρο Σχολής τυφλών

Η Μπέσσυ Αργυράκη, έρχεται στην Κύπρο μαζί με τους φίλους της, για μία μοναδική μουσική παράσταση το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών.

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά», «Toshihiko» και πολλές ακόμα επιτυχίες που την κάνουν μοναδική!

Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας μαζί με τους μουσικούς της αλλά και τρεις ξεχωριστούς φίλους, τον Δημήτρη Κίκλη, την Έλενα Ιωαννίδου, και τον Ξενοφών Ιωαννίδη υπόσχονται μια υπέροχη, ξεχωριστή μουσική βραδιά!

Info
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023
Αμφιθέατρο Σχολής τυφλών, 20.45
Λευκωσία
Εισιτήρια Tickethour.com

Mιχάλης Ρακιντζής Σοφία Αρβανίτη στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Oι δυο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδεύουν σε περασμένες δεκαετίες μέσα από μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου.

Από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των 90’s ξεχωρίζουμε αυτά του Μιχάλη Ρακιντζή που έχει γράψει είτε για τον εαυτό του αλλά και για τη Σοφία Αρβανίτη. Μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους δύο αυτούς καλλιτέχνες on stage σ' ένα μελωδικό και ρυθμικό πάρτι , σαν απόσταγμα από τα καλύτερά μας χρόνια .Με τραγούδια που μας συνοδεύουν από τότε μέχρι και σήμερα. Θα είμαστε όλοι εκεί για να τραγουδήσουμε παρέα τα τραγούδια της καρδιάς μας

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αμφιθεάτρου Ιδαλίου θα στηθεί ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι.

Info
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023
Αμφιθέατρο Ιδαλίου, 20.00
Λευκωσία
Εισιτήρια €20
Ελάχιστή κατανάλωση €80 ανά τραπέζι (μέχρι 8 άτομα)
Πληροφορίες: 99059257(Red)
Προπώληση εισιτηρίων Tickethour & acs courier (77777040)

Κώστας Χατζής στο Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και Ερμηνευτής Κώστας Χατζής σφράγισε μια ολόκληρη εποχή υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από πέντε δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό - μ’ εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του - όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί μ’ έναν μοναδικό τρόπο μαζί του.

Με το άκουσμα των στίχων «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά, η μοναξιά τους παγώνει, … » λίγοι – έως ελάχιστοι- είναι εκείνοι που δεν αναγνωρίζουν τον ιδανικό ερμηνευτή τους!

Ο Κώστας Χατζής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Με την κιθάρα και την ιδιότυπη φωνή του ήταν ουσιαστικά ο πρώτος που τραγούδησε μπαλάντες με κοινωνικό περιεχόμενο. Πολλά τραγούδια του έχουν μείνει κλασικά: «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…»,«Ο Στρατής», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Δε βαριέσαι αδερφέ», «Κι ύστερα» , «Η αγάπη όλα τα υπομένει» και τόσα άλλα!

Μαζί του τραγουδούν η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

Την ορχήστρα διευθύνει ο Μαέστρος Γιώργος Παγιάτης.

Info
Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023
Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου, 20.30
Εισιτήρια Tickethour

Σημείωση: Κατά την διάρκεια αγοράς εισιτηρίων πέραν του ενός ατόμου θα πρέπει να αναγράφεται το ίδιο ονοματεπώνυμο σε όλα τα εισιτήρια αγοράς, για ομαλή διεκπαιρέωση της κρατησης.

Kαζούλης Παπαδόπουλος Γιοκαρίνης Μηλιώκας στο Septerfest Nicosia Beer Fun Festival

Η DISPLAY ART PLC διοργανώνει για 12η συνεχή φορά, από τις 1 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2023, το αυθεντικό και καταξιωμένο πλέον Φεστιβάλ Μπύρας Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival. Την Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη τη μουσική σκυτάλη παίρνουν ο Βασίλης Καζούλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Γιάννης Μηλιώκας και μας ταξιδεύουν σε ρετρό εποχές.

Info
Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023
Πάρκο Ακαδημίας Αγλαντζιάς, 19.00
Λευκωσία
Eίσοδος €10
Πληροφορίες 22485420