ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι τέσσερις νέες αφίξεις που μας στέλνουν στο χωριό

WIZ TEAM

Και συγκεκριμένα, σε τέσσερα καταπράσινα χωριά του νησιού.

Ένα roof bar στο Όμοδος, ένα all day bar café στις Πλάτρες, ένας όμορφος χώρος στην Παναγιά της Πάφου και ένα ιταλικό/πιτσαρία στον Κόρνο, είναι τέσσερα καινούργια μαγαζιά που αξίζει να επισκεφτείς, τόσο για το location τους όσο και για το «προϊόν» που προσφέρουν.

Terrazza Roof Bar

Πάνω από το πολύ ωραίο patisserie - croissanterie «George's daughter & son», στο Όμοδος, βρίσκεται πλέον ένα γουστόζικο roof bar με το όνομα Terrazza. Εδώ μπορείς να απολαύσεις ωραία κοκτέιλ, κρασιά ή μπύρες, αλλά και platter με αλλαντικά, τυριά, αποξηραμένα φρούτα, αρτοποιήματα και άλλα προϊόντα της περιοχής. Στο ισόγειο George’s θα βρεις μεγάλη γκάμα γλυκών, αλλά και σνακ όπως σάντουιτς, burgers και αλμυρά, τα οποία μπορείς να απολαύσεις επί τόπου.

Τηλ. 99026849, 99414604
1ης Οκτωβρίου, Όμοδος, επ. Λεμεσού
ΠΑΡ-Κ 19.30-01.00 (για Terrazza)
Τ-ΠΑΡ 10.00-17.00, Σ&Κ 10.00-18.30 (για George’s daughter & son)
 

Tegridy Park

 

Βρίσκεται στις κοσμοπολίτικες Πλάτρες, σε μια μεγάλη πλακόστρωτη αυλή, με τα δέντρα να αποτελούν το κύριο στοιχείο του ντεκόρ του. Στο all day cafe bar Tegridy Park μπορείς να πας για καφέ και σνακ/γλυκά, αλλά και για ένα ελαφρύ γεύμα, με επιλογές όπως πίτσες, wraps και σαλάτες. Όσο νυχτώνει, η ατμόσφαιρα με τις δεκάδες λάμπες αλλά και τη μουσική σού δημιουργούν την ανάγκη για ένα κοκτέιλ. Απαραίτητη η ζακέτα, ακόμα και το καλοκαίρι.

Ολύμπου, Πάνω Πλάτρες
Δ-Κ 9:00 μέχρι αργά

Βεράντα του Ονείρου

Ένα όμορφο μέρος στην Πάνω Παναγιά, με διακόσμηση που αποπνέει μια ρετρό αίσθηση. Ειδικά ο τεράστιος πέτρινος καναπές με τα ωραία του μαξιλάρια αποτελεί το ιδανικό σημείο για να απολαύσεις τη θέα, έχοντας μπροστά σου ένα κοκτέιλ, ένα κρασί (επιλέγοντας ανάμεσα σε ετικέτες από Χρυσορογιάτισσα, Κολιό, Φικάρδο, Vasilikon κ.ά.), αλλά και φαγητό και γλυκό. Στο μενού θα βρεις από σουβλάκι, μπιφτέκια και μπριζόλα, μέχρι σνακ όπως πίτσα και ομελέτα, φαγητά όπως κουπέπια και ταβά, αλλά και κλασσικά γλυκά που προσφέρονται στην μοντέρνα εκδοχή τους.

Τηλ. 99562900
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 73, Πάνω Παναγιά, επ. Πάφου
Δ-Κ 09.00-23.00
 

Nuvolia Italian Restaurant & Pizzeria

Αυθεντική ιταλική πίτσα, μακαρονάδες, μπέργκερς, γλυκά και μεγάλη ποικιλία από ιταλικά και κυπριακά κρασιά και μπύρες από διάφορες χώρες, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, στον καταπράσινο Κόρνο, μέσα στο δάσος και τη δροσιά των πεύκων.

Τηλ. 22331001
Παλαιός δρόμος Λευκωσία-Λεμεσού, Κόρνος
ΤΕΤ-Κ 19.00-22.00