ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα όσα μάθαμε για τo πολυβραβευμένο premium Gin Elefant

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Brand Ambassador του Elephant Gin, Igor Pazienza επισκέφτηκε την Κύπρο για δύο μοναδικά Gin Masterclasses, στη Λευκωσία στις 5 Απριλίου στο Silver Star Bar και στη Λεμεσό στις 6 Απριλίου στο Sousami Bar.

Οι επαγγελματίες του χώρου εστίασης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από το πρώτο Elephant Gin Masterclass που διεξήχθη στην Κύπρο, το ξεχωριστό αυτό Gin καθώς και την ιστορία του. Γεύτηκαν τα 5 διαφορετικά προϊόντα του και απόλαυσαν ξεχωριστά Cocktails.


Το πολυβραβευμένο Elephant, είναι ένα premium χειροποίητο Gin από τη Γερμανία, που καταγράφει το πνεύμα της Αφρικής. Αποτελείται από ένα πρωτοποριακό μείγμα από 14 βότανα όπως Baobab, Buchu plant και Devil's Claw, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά για την παραγωγή gin, τα οποία συνδυάζουν σπάνια Αφρικάνικά συστατικά με φρέσκα μήλα κάνοντας το Elephant Gin να ξεχωρίζει από κάθε άλλο.

Τα μπουκάλια του Elephant είναι custom made, σφραγισμένα με πραγματικό φελλό και 100% χωρίς πλαστικό. Οι ετικέτες, γράφονται στο χέρι και παίρνουν το μοναδικό όνομα τους από Ελέφαντες τους οποίους προστατεύουν τα ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται το Elephant, καθώς το 15% των εσόδων από κάθε μπουκάλι πηγαίνει σε ιδρύματα για την προστασία των ελεφάντων στην Αφρική.

Το Elephant Gin στην Κύπρο εισάγει και διανέμει η εταιρία ACM Christofides Ltd και θα το βρείτε σε επιλεγμένα μπαρ, εστιατόρια και κάβες σε όλες τις πόλεις.