ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για το (νέο) Bean Bar στην Κολωνακίου

WIZ TEAM

Το δωδέκατο κατάστημα της αλυσίδας αποτελεί τη ναυαρχίδα του brand στη Λεμεσό.

Ένας φιλόξενος χώρος που εκπέμπει ενθουσιασμό, θετική διάθεση, και ενέργεια. Σε αυτήν ακριβώς τη φιλοσοφία βασίζεται το νέο κατάστημα Bean Bar, στη Λεωφόρο Κολωνακίου στη Λεμεσό, που άνοιξε τις πόρτες του πολύ πρόσφατα.

Το δωδέκατο κατάστημα της αλυσίδας Bean Bar αποτελεί ένα σημείο συνάντησης γεμάτο φως, χρώμα και αισιοδοξία, που δημιουργεί μια πολυεπίπεδη εμπειρία απολαύσεων.

Στα πρότυπα λειτουργίας του καταστήματος Bean Bar 360 στη Λευκωσία, το Bean Βar στη Λεωφόρο Κολωνακίου αποτελεί τη ναυαρχίδα του brand στη Λεμεσό, με συνεχή λειτουργία από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Με ιδιαίτερη διακόσμηση και εξωτική ατμόσφαιρα που σε ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς, το κατάστημα διαθέτει εκτός από τα εκλεκτά χαρμάνια της εταιρείας, τους χυμούς και τα έτοιμα snacks, ένα μοναδικό μενού που περιλαμβάνει πρωινό, brunch, μεσημεριανό και βραδινό. Από το απόγευμα και μετά, ο χώρος μπαίνει σε πιο lounge κλίμα, προσκαλώντας τους πελάτες να απολαύσουν το ποτό τους, υπό από τους ήχους χαλαρής μουσικής.

Το μενού του νέου καταστήματος χαρακτηρίζεται από τους προσεγμένους συνδυασμούς γεύσεων και υλικών. Από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, οι πελάτες θα βρουν πλούσια πιάτα πρωινού και brunch που περιλαμβάνουν αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό, τη γαλλική συνταγή Croque Madame, ομελέτα με ασπράδι αυγού, σπαράγγια και μανιτάρια, μπριός με υπέροχους συνδυασμούς υλικών, καθώς και την παραδοσιακή ελληνική στραπατσάδα με γραβιέρα Κρήτης. Λαχταριστά είναι και τα burger και τα σάντουιτς του μενού, με ποιοτικά υλικά, όπως Black Angus, βοδινό μπρίσκετ, γαρίδες, χαλούμι και ισπανικό χαμόν.

Αποκορύφωμα των γευστικών επιλογών του καταστήματος αποτελούν τα κυρίως πιάτα που σερβίρονται από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και περιλαμβάνουν από πεντανόστιμη παραδοσιακή καρμπονάρα μέχρι κριθαρότο με γαρίδες, σοταρισμένο λαυράκι, μηρούς κοτόπουλου paillard, χοιρινό σνίτσελ, καθώς και vegan kebabs. Εξαιρετικά πλούσιες και δροσιστικές είναι και οι σαλάτες που σερβίρονται, ενώ ειδική μνεία αξίζει στις αλμυρές ποικιλίες αλλά και στις γλυκές απολαύσεις του μενού, μεταξύ των οποίων ακαταμάχητα pancakes και επιδόρπια.

Οι πελάτες μπορούν, επίσης, να επιλέξουν πλούσιους και τονωτικούς συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών, ενώ πέρα από τα εκλεκτά χαρμάνια καφέ, υπάρχουν και πολλές ποικιλίες τσαγιού, milkshakes και αναψυκτικών. Ετικέτες από αμπελώνες της Κύπρου, της Ελλάδας και του εξωτερικού συνθέτουν την προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών του Βean Bar Κολωνακίου, ενώ διαθέσιμα είναι και διαφορετικά είδη ποτών, με βάση τη βότκα, το ουίσκι και το τζιν, όπως και μπύρες. Το ίδιο πλούσιο μενού μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες και στο Bean Bar 360, στην καρδιά της Λευκωσίας, που έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού.

H Brand Manager του Bean Bar, Αντωνία Κουμέττου, σε δηλώσεις της, εξέφρασε την υπερηφάνεια της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ για το νέο κατάστημα της αλυσίδας. «Το Bean Bar στη Λεωφόρο Κολωνακίου, το νέο μέλος της οικογένειας καταστημάτων της αλυσίδας μας, έχει ανοίξει τις πύλες του και υποδέχεται επισκέπτες όλων των ηλικιών, που αναζητούν έναν ποιοτικό all day προορισμό. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την υποδοχή που έχει επιφυλάξει το κοινό στο νέο μας κατάστημα, εντάσσοντάς το ήδη σε έναν από τους αγαπημένους προορισμούς της Λεμεσού», σημείωσε η ίδια.

Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα Bean Bar διαθέτει άλλα έντεκα καταστήματα, τα εννέα εκ των οποίων εντός Υπεραγορών Αλφαμέγα. Πρόκειται για τα καταστήματα στην Έγκωμη, την Ακρόπολη και τα Λατσιά στη Λευκωσία, στη Σκαρίνου, στο Κίτι και το Metropolis Mall στη Λάρνακα, καθώς επίσης στα Πολεμίδια, στον Κάψαλο και στην Τριμίκλινη στη Λεμεσό. To νέο Bean Bar στη Λεωφόρο Κολωνακίου αποτελεί την τελευταία προσθήκη στα δύο ήδη υπάρχοντα αυτόνομα καταστήματα της αλυσίδας, που λειτουργούν στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία και στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Το brand συνεργάζεται, επίσης, με τις γνωστές πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού Foody και Bolt, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να παραγγέλνουν τα αγαπημένα τους Bean Bar προϊόντα, μέσω του Bean Bar Αpp, παραλαμβάνοντας την παραγγελία τους από το κατάστημα της περιοχής τους.

Info
Τηλ. 25000185
Σπύρου Κυπριανού 2, Europlaza Buliding, Γερμασόγεια, Λεμεσός
Δ-ΠΑΡ 07.30-23.00, Σ&Κ 08.00-23.00