ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για το Street Food Festival Λεμεσού

WIZ TEAM

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχτεί για δεύτερη φορά το Street Food Festival Cyprus. Ο Ποταμός Γερμασόγειας θα πλημμυρίσει και πάλι από φαγητό, ποτό, μουσική και διασκέδαση.

Μετά την περσινή επιτυχία, το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει δυναμικά στο σημείο που ξεκίνησε για πρώτη φορά το γευστικό του ταξίδι, με περισσότερη ποικιλία σε όλα τα επίπεδα: φαγητό από τοπική και διεθνή κουζίνα, γλυκοί πειρασμοί, καθώς και vegan επιλογές.

Το Street Food Festival Λεμεσού θα διαθέτει για το κοινό μία μεγάλη ποικιλία από φαγητό του δρόμου με περισσότερα από 30 διαφορετικά περίπτερα που θα ψήνουν μπροστά σου εκείνη την ώρα ζουμερά μπέργκερ, σουβλάκι, hot dogs, κρέπες, βάφλες και και πολλές άλλες γαστρονομικές δημιουργίες, τόσο από την τοπική όσο και από την ξένη κουζίνα.

Στον χώρο θα υπάρχουν επίσης περισσότερα περίπτερα με ποτά και μπύρες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Και επειδή το καλό φαγητό θέλει και διασκέδαση, η διοργάνωση φρόντισε να υπάρχει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, για όλες τις ηλικίες. Το αναβαθμισμένο stage του Street Food Festival Cyprus θα φιλοξενήσει αξιόλογους καλλιτέχνες, DJs και συγκροτήματα.

Επιπλέον, ο φιναλίστ του Μάστερ Σεφ Σταυρής Γεωργίου και ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου θα μας μάθουν κάποια από τα μυστικά τους μαγειρεύοντας live στην σκηνή τις ιδιαίτερες δημιουργίες τους.

Τους μικρούς Foodies θα περιμένει δωρεάν παιδότοπος για να χαρούν την κάθε στιγμή του φεστιβάλ. Στον παιδότοπο θα υπάρχει επίβλεψη από άτομα τα οποία θα μεριμνούν για την ασφάλεια των παιδιών, ενώ θα υπάρχει ειδικό sitting area για τους γονείς. Να σημειωθεί ότι μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν και ένα magic show κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Φέτος, για πρώτη φορά ο κόσμος θα μπορούν να ψηφίσει την καλύτερη κουζίνα, με σκοπό να αναδείξουν τον Κύπριο νικητή που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγάλο τελικό των European Street Food Awards στο Μόναχο, τον προσεχή Οκτώβριο.

Μέγα Χορηγοί: KEO, WOLT

INFO
Παρασκευή 9, Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός
Παρασκευή: 17:00 - 00:00
Σάββατο-Κυριακή: 12:00 - 00:00
Είσοδος: €5
Για παιδιά μέχρι 12 χρονών και για ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν
Facebook: https://www.facebook.com/streetfoodfestcyprus
Instagram: street_food_fest_cyprus