ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα τα νέα εστιατόρια της Λεμεσού

WIZ TEAM

7 νέα εστιατόρια που με την άφιξή τους αναμφισβήτητα ανέβασαν τον πήχη της ποιότητας στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Ένα bar-restaurant στο Παλιό Λιμάνι, ένα εστιατόριο αμιγώς βιολογικό, μια αυθεντική κορεατική κουζίνα στη Μαρίνα Λεμεσού, ένα ιαπωνικό fusion στο Κάστρο, ένα που τιμά τα ντόπια εποχιακά προϊόντα, ένα με μοντέρνα ελληνική κουζίνα, ένα δημοφιλές brand με παριζιάνικο αέρα, αλλά και ένα όγδοο που έρχεται σύντομα με σκοπό να επαναπροσδιορίσει την παραδοσιακή έννοια του steakhouse.

Roe + Bone

Σε εξαιρετικό σημείο στο Παλιό Λιμάνι, προσφέρει μεσογειακή κουζίνα, με επιρροές από Γαλλία και Ασία, ενώ επίσης εξειδικεύεται σε πρώτης ποιότητας κρέατα, steak και φρέσκο ψάρι, αλλά και στα ωμά πιάτα, με τα στρείδια να κυριαρχούν στο μενού. Στο ισόγειο με τα ψηλά τραπέζια παίζουν tapas και signature κοκτέιλ, ενώ στον πάνω όροφο η εμπειρία είναι πιο… εστιατορική.

Τηλ. 99128111
Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός
Δ-ΠΑΡ 12.00-00.00, Σ-Κ 10.00-01.00
 

Fresha healthy cuisine

Ευάερο και ευήλιο εστιατόριο, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία θέας της πόλης, σε απόσταση αναπνοής από τις βάρκες του Παλιού Λιμανιού. Το FRESHA είναι το πρώτο εστιατόριο στην Κύπρο που είναι καθαρά vegan, αμιγώς βιολογικό, gluten free, χωρίς καθόλου ζωϊκά προϊόντα, χωρίς καθόλου αλκοόλ, και ελεύθερο από καπνό (non-smoking). Στο μενού του Fresha θα βρείτε από χυμούς και smoothies, μέχρι προτάσεις για πρόγευμα, αλλά και προτάσεις για lunch και dinner: γλυκά, ψωμί, σούπες, sushi, μακαρονάδες, πιάτα με curry και πολλά άλλα.

Τηλ. 25711115
Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός
Δ-Κ 10.00-20.00
 

Mata

Αυθεντική κορεάτικη κουζίνα στη Μαρίνα Λεμεσού, με πιάτα φτιαγμένα βάσει παραδοσιακών συνταγών: αναφέρουμε ενδεικτικά τo kimchi-tige, τα kimbap, το tteokbokki, το bulgogi, το samgyeopsal, τα guksu, το miyeok-guk, τα hopans, αλλά και τα croffle και bingsu στα επιδόρπια.

Τηλ. 25101618
Μαρίνα Λεμεσού
Δ-Κ 12.00-22.00
 

Kaji

Βρίσκεται στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου και ορίζεται ως ιαπωνικό fusion, έχοντας επιρροές και από τη μεξικανική κουζίνα. Το μενού επιμελήθηκε ο σημαντικός Ελλαδίτης σεφ Γιάννης Ζαχαρόπουλος, προσφέροντας τόσο πιάτα ψημένα στην ιαπωνική ψησταριά robata, αλλά και ωμά, ενώ το cocktail menu επιμελήθηκε ο επίσης Ελλαδίτη Τίτος Καρυπίδη. Από το μπαρ, εκτός από κοκτέιλ βγαίνουν επίσης και άλλα ιαπωνικά ποτά.

Τηλ. 25351919
Τσανακαλέ 16, Περιοχή Μεσαιωνικού Κάστρου, Λεμεσός
Δ-Κ 12.00-23.00
 

έμπερς

Ποιοτικά κρέατα και ψάρια και γενικά εποχιακά κυπριακά προϊόντα, τα οποία ψήνονται στα κάρβουνα σε ανοικτή φωτιά, συνδυασμένα στο τραπέζι με εξαιρετικά κρασιά από όλο τον κόσμο, αρκετά εκ των οποίων natural. Ένα από τα δημοφιλή pop up events της πόλης μόνιμη στέγη στη Γλάδστωνος, προσφέροντας τίμιο φαγητό ψημένο στη φωτιά και μελωδίες που βγαίνουν αποκλειστικά από βινύλια!

Τηλ. 97470471
Γλάδστωνος 94, Λεμεσός
Δ-Κ 12.30-15.00 & 18.00-00.00 (22.30)
 

Porto Ydra

Μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο, στη λεωφ. Μακαρίου, δίπλα από τα Shibui και Salone. Μέσω ενός σχετικά μικρού μενού, το οποίο αλλάζει αναλόγως των διαθέσιμων πρώτων υλών κάθε εποχής και εστιάζει κυρίως στα λαχανικά, το φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά, αναδεικνύεται ο πλούτος της ελληνικής κουζίνας, στην πιο μοντέρνα εκδοχή της.

Τηλ. 95117257
Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ 181, Λεμεσός
Δ-Κ 17.00-00.00
 

PAUL Café & Restaurant

Το τέταρτο κατάστημα PAUL στην Κύπρο, στη Μαρίνα Λεμεσού, ξεχωρίζει όχι μόνο για τη χαρακτηριστική γαλλική φινέτσα και κουζίνα του, αλλά και για τη διαρρύθμισή του σε δύο ξεχωριστούς χώρους: PAUL Patisserie & Espresso Bar και PAUL Café & Restaurant. Εδώ θα απολαύσετε brunch, γεύμα και δείπνο, με επιλογές από γαλλικά κρουασάν, φρεσκοφτιαγμένα σάντουιτς, τον διάσημο καφέ PAUL, το Coq au vin, 0το Ribeye Steak αρωματισμένο με βούτυρο café de Paris, αλλά και τάρτες, μακαρόν, μιλφέιγ και όλα τα διάσημα γαλλικά γλυκά PAUL.

Τηλ. 25000212
Αγίας Μαρίνας, Μαρίνα Λεμεσού
Δ-Κ 08.00-00.00
 

PLUS

Κατευθείαν από το Μόντε Κάρλο έρχεται το νέο πολυτελές εστιατόριο του ξενοδοχείου Amara στη Λεμεσό. Το Beefbar, το οποίο έρχεται με σκοπό να επαναπροσδιορίσει την παραδοσιακή έννοια του «steakhouse», θα λειτουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα (εντός της άνοιξης). >>Διάβασε περισσότερα ΕΔΩ