ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όμορφες εικόνες με κόσμο να απολαμβάνει το «νέο κέντρο» στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Όλο και περισσότερες όμορφες εικόνες, με κόσμο που απολαμβάνει το κέντρο, γεμίζουν το τελευταίο διάστημα το timeline μας στα social media.

Σε αυτές πρωταγωνιστεί η νέα πλατεία, οι παιδότοποι, τα σιντριβάνια που έδωσαν άλλο αέρα στην περιοχή, ο περιβάλλοντας χώρος με τα διάφορα μαγαζιά, αλλά και γενικότερα η εντός των τειχών πόλη με τις αυλές της και τα όμορφα στέκια της.

Η αλήθεια είναι πως, ειδικά αυτή την εποχή, η πρωτεύουσα είναι όμορφη όσο ποτέ άλλοτε. Την Τρίτη (28/6), για παράδειγμα, αυτό που συνέβη στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής, στο πλαίσιο του 3ου Epic Street Fest, με τον κόσμο να διασκεδάζει απολαμβάνοντας δυνατές μουσικές από τους παραγωγούς του Deejay Radio, ωραίο street food φαγητό και ποτά από τα διάφορα cocktail bars που έστησαν stations στον χώρο, έχει καταγραφεί ως μια πολύ δυνατή στιγμή για την πόλη.

Όλοι έχουν να πουν μια όμορφη κουβέντα για τα vibes του event και για το πόσο ωραία πέρασε ο κόσμος μέχρι και τα μεσάνυχτα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wiz Guide (@wiz_guide)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deejay Radio 93,5 (@deejayradio_cyprus)


Μετά και το προχθεσινό event, πάντως, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η πόλη έχει να μας προσφέρει πολλές και δυνατές συγκινήσεις, είτε στο πλαίσιο ενός event, είτε αν κατέβουμε απλώς για μια βόλτα στην πλατεία, είτε αν επιλέξουμε να απολαύσουμε φαγητό, καφέ ή ποτό σε ένα από τα μαγαζιά της.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

11 μαγαζιά κάνουν την παλιά Λευκωσία τάση

Δέκα αγαπημένα πιάτα από δέκα top εστιατόρια της Λευκωσίας


Δείτε παρακάτω 9 εικόνες από το υπέροχο «νέο κέντρο» και οργανώστε αναλόγως την επόμενη βόλτα σας.

Χαρούμενα πρόσωπα, με ανθρώπους που απολαμβάνουν τη νέα πλατεία και τον περιβάλλοντα χώρο.