ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Overoll: Η θρυλική croissanterie υπάρχει τώρα και στην Λευκωσία

WIZ TEAM

Το πρώτο κατάστημα Overoll Croissanterie άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας, στα τέλη του 2020, στην οδό Πραξιτέλους 27. Εμπνευστές και δημιουργοί του ήταν τρεις φίλοι pastry chefs με μεγάλη εμπειρία στο αυθεντικό γαλλικό κρουασάν, ο Άλκης Ζέρβας, ο Ιωάννης Κίκιρας και ο Σπύρος Παππάς. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας έχει γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο γι’ αυτό τον λόγο μετράει ήδη 5 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και μόλις άνοιξε τις πόρτες του και το κατάστημα της Λευκωσίας, στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα το πρώτο Overoll Croissanterie άνοιξε την Παρασκευή που μας πέρασε στην Στασάνδρου 1Η-1Θ στην Λευκωσία και προσφέρει αφράτα χειροποίητα κρουασάν για κάθε στιγμή της ημέρας τα οποία ξεχωρίζουν για την αυθεντική γαλλική τους γεύση.

Στο Overoll θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε γεύσεις κρουασάν, τουλάχιστον 20 διαφορετικές γεύσεις, μεταξύ γλυκών και αλμυρών επιλογών.

Προσφέρει επίσης εξαιρετικό specialty καφέ, ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο premium coffee blend σε αποκλειστική συνεργασία με την TAF καθώς και μεγάλη ποικιλία και σε διάφορα άλλα ροφήματα, όπως φρέσκους χυμούς, τσάι, γάλατα και πολλά άλλα.

Μιας και αναμένεται να κατακλύσει ολοένα και περισσότερες περιοχές, το μότο του Overoll είναι #whereveryougoweroll

To Overoll Croissanterie Λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 πμ. Μέχρι τις 19.00 το απόγευμα.