ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίρνουμε μια δυνατή γεύση από το μενού του Jamie Oliver Kitchen στη Μαρίνα Λεμεσού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Jamie Oliver Kitchen εδώ και μερικές βδομάδες έχει ανοίξει τις πόρτες του στη Μαρίνα Λεμεσού και υποδέχεται τους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους μία ξεχωριστή seaside venue εμπειρία, όπου ο χώρος, η ατμόσφαιρα και το μενού αλληλοσυμπληρώνονται με τον πιο αρμονικό τρόπο.


Πρώτα από όλα… είναι ο χώρος! Η πανοραμική θέα της Μαρίνας Λεμεσού και το μαγευτικό απέραντο γαλάζιο αιχμαλωτίζουν το βλέμμα του επισκέπτη. Όσον αφορά το ίδιο το εστιατόριο, οι μοντέρνοι και φωτεινοί χώροι του, ο καθαρός σχεδιασμός με τους ανοιχτόχρωμους τόνους και τα πράσινα φυτά ηρεμούν το σώμα και το πνεύμα από την πρώτη στιγμή.


Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, το μενού δεν θα μπορούσε να είναι υστερεί. Όλη η τέχνη, η εμπειρία και τα μυστικά που ανακάλυψε ο πιο διάσημος σεφ του κόσμου στα δεκάδες ταξίδια του ανά τον κόσμο είναι στη διάθεση των πελατών. Χρειάζονται πολλές επισκέψεις για να ανακαλύψει κάποιος όλες τις πρωτόγνωρες γευστικές εμπειρίες του Jamie Oliver Kitchen.

Ας δούμε κάποιες από αυτές:

• Beautiful Burrata. Όμορφη, όσο και ο χώρος που τη φιλοξενεί. Μάνγκο, ντομάτα, σάλτσα τσίλι, φρέσκος δυόσμος και ξηροί καρποί αναδεικνύουν τη signature burrata του Jamie.
• Sunshine Bowl. Η λάμψη του ανατέλλοντος ηλίου βυθισμένη σε ένα μπολ. Μάνγκο, ανανάς και μήλο δημιουργούν μία πανδαισία καλοκαιρινών χρωμάτων που συμπληρώνεται από τηγανητό τόφου, φρέσκο σπανάκι και μοναδικό γλυκόξινο dressing.
• Ultimate Umami Risotto. Το απόλυτο ριζότο, όπως μόνο ο Jamie ξέρει, είναι εδώ. Τέλεια χυλωμένο, τραγανό, με βουτυράτη λαγνεία, περιλαμβάνει παλαιωμένη παρμεζάνα, γευστικά σκορδάτα μανιτάρια και τραγανή τεμπούρα.
• Moreish Mushroom Pizza. Η πίτσα που κλέβει την παράσταση. Κρεμώδης σάλτσα μανιταριών, καπνιστή μοτσαρέλα, ψητά μανιτάρια και ευχάριστες νότες φρέσκου εστραγκόν δημιουργούν την πιο απολαυστική πίτσα του καλοκαιριού.
• Juicy Blackened Chicken. Το μεγάλο πιάτο με τη μεγαλύτερη απόλαυση. Ζουμερό κοτόπουλο με κινόα, τομάτες, φρέσκα σμέουρα και ασυναγώνιστο dressing από αβοκάντο και χαλαπένιο, την πιο διάσημη καυτή πιπεριά στον κόσμο.
• Truffled Beef. Το μπιφτέκι βρήκε το ταίρι του. Μοσχαρίσιο κρέας, παλαιωμένο τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια, τραγανές πατάτες και αληθινή μαγιονέζα σε φρυγανισμένο ψωμάκι συνθέτουν μία ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

Εκτός από το μενού, ας μη ξεχνάμε ότι καλοκαίρι σημαίνει κοκτέιλ και κοκτέιλ σημαίνει Jamie Oliver Kitchen. Το εξωτερικό μπαρ του καταστήματος είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μέχρι αργά το βράδυ για κάποια από τα πιο απολαυστικά κοκτέιλ. Από Maple Old Fashioned για τους πιο... συντηρητικούς με bourbon, σιρόπι σφενδάμου και angostura bitters μέχρι εξωτικό Mai Tai με spiced rum και το ένα και μοναδικό Jamie’s Mojito, οι επιλογές είναι πολλές, δροσιστικές και υπέροχες!

Με τη δημιουργία του Jamie Oliver Kitchen στη Λεμεσό, τα εστιατόρια Jamie Oliver ολοκλήρωσαν ένα πραγματικό τρίγωνο απόλαυσης που περιλαμβάνει επιπλέον το εστιατόριο Jamie’s Italian και το ghost kitchen concept Jamie Oliver’s Diner στη Λευκωσία. Με μία σύνθεση προτάσεων από τη διεθνή, μεσογειακή και αμερικανική γαστρονομία, τα εστιατόρια Jamie Oliver συνεχίζουν να επεκτείνονται στην Κύπρο, φροντίζοντας να καλύψουν κάθε μας γευστική επιθυμία.



• Website: www.jamieoliverkitchen.com.cy 
• Facebook: @JOKCyprus
• Instagram: @jamieoliverkitchen_cy