ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για φαγητό στο Κάστρο;

WIZ TEAM

Η περιοχή του Κάστρου, στη Λεμεσού, παραμένει διαχρονικά μια από τις αγαπημένες της πόλης για φαγητό -και σίγουρα όχι μόνο για τους ντόπιους.

Είσαι ένα βήμα από το ιστορικό κέντρο και άλλο τόσο μακριά από τη θάλασσα και το παλιό λιμάνι, σε ένα σημείο με απίστευτη ενέργεια, όπου δεσπόζει το μεσαιωνικό κάστρο της πόλης, με τις επιλογές για καλό φαγητό και ποτό να είναι πολλές.

Ανάμεσα σε αυτές είναι φυσικά και οι ποιοτικές προτάσεις που προσφέρει τα τελευταία 20 χρόνια η Carob Mill Restaurants Ltd, προτείνοντας σήμερα μια μεγάλη γκάμα από γευστικές κουζίνες όπως η κυπριακή, η μεσογειακή και η διεθνής. 

Μάλιστα, σημαντικό είναι να ειπωθεί πως όλα τα εστιατόρια του ομίλου Χαρουπόμυλος Λανίτη συμμετέχουν στο πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Ανταμοιβή, κάτι το οποίο σημαίνει πως με τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου κερδίζετε βαθμούς τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα.

 

Gourmet μεσογειακή κουζίνα στο Artima Bistro

Σε ένα πετρόχτιστο, ζεστό και φιλόξενο εστιατόριο, με προνομιούχα τοποθεσία, μπορείτε να απολαύσετε πιάτα ιταλικής και μεσογειακής κουζίνα. Το πλούσιο μενού, η σταθερή ποιότητα, οι ευφάνταστες γεύσεις, η ωραία ατμόσφαιρα, η πολύ καλή εξυπηρέτηση, η ενημερωμένη κάβα με κυπριακές και διεθνείς ετικέτες, τα δελεαστικά επιδόρπια και οι λογικές τιμές, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πολυβραβευμένου Artima. Μάλιστα, στο Artima μπορείτε πλέον να απολαύσετε και όλα τα πιάτα που σερβίρονταν στο Yabashi Asian Fusion, το οποίο πλέον λειτουργεί μόνο ως delivery. 

Info
Τηλ. 25820430
ΚΥΡ-ΠΕΜ 12.00-23.00, ΠΑΡ&ΣΑΒ 12.00-23.30

 

Κυπριακή-Ελληνική κουζίνα με μοντέρνες πινελιές στο Karatello

Τοποθετημένο στην καρδιά της παλιάς πόλης, το Karatello καταφέρνει να δημιουργήσει ένα υπέροχο πάντρεμα του κλασικού με το μοντέρνο. Έχοντας την ατμόσφαιρα μιας παλιομοδίτικης και φιλόξενης ταβέρνας, το εστιατόριο σερβίρει παραδοσιακά και καινοτόμα πιάτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας μεζέ κρεατικών ή θαλασσινών ή απλώς να απολαύσετε αυτόν που προτείνει το εστιατόριο. Μια άλλη νόστιμη επιλογή είναι η μεγάλη ποικιλία του α λα καρτ μενού. Σαν μια τελευταία πινελιά στο γεύμα σας μη ξεχάσετε να γευτείτε τους σιροπιαστούς λουκουμάδες τους. Ανήκει στην οικογένεια της πολυβραβευμένης εταιρείας Carob Mill Restaurants Ltd.

Info
Τηλ. 25820464
ΔΕΥ-ΠΕΜ 18.00-23.00, ΠΑΡ 18.00-23.30, ΣΑΒ 12.00-23.30, Κ 12.00-23.00

 

Στο Draught Microbrewery για πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα

Η ατμοσφαιρική αυτή gastropub, με το προσεγμένο ξύλινο ντεκόρ, τη μεγάλη μπάρα, την ωραία ατμόσφαιρα, την καλή εξυπηρέτηση και τη μουσική από 80s και 90s, συνεχίζει μια ζυθο-ιστορία χρόνων. Στη Draught προσφέρονται πολλές βαρελίσιες μπίρες, lager δικής τους παραγωγής, αρκετές ετικέτες σε μπουκάλι, spirits, δροσερά κοκτέιλ και επιλεγμένη wine list. Η κουζίνα κινείται σε διεθνή προσανατολισμό, με grill πιάτα και burgers. Το Draught Microbrewery είναι το ιδανικό στέκι για συναντήσεις με τους συναδέλφους μετά τη δουλειά.

Info
Τηλ. 25820470
ΚΥΡ-ΠΕΜ 12.00-23.00, ΠΑΡ&ΣΑΒ 12.00-23.30

 

Στο Stretto για ποικιλία ροφημάτων, σνακ και πιάτων μεσογειακής κουζίνας

Χαλαρώστε στο Stretto Café Lounge-bar, απολαμβάνοντας επιλεγμένη easy listening μουσική, μεγάλη ποικιλία από καφέδες και ροφήματα, αλλά και ελαφριά πιάτα και γλυκά από το διπλανό Artima, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον με θέα το Μεσαιωνικό Κάστρο.

Info
Τηλ. 25820465
ΚΥΡ-ΠΕΜ 10.00-23.00, ΠΑΡ&ΣΑΒ 10.00-00.00

 

Ciao Napoli για ναπολιτάνικη κουζίνα

Ποιο είναι το γεύμα που τρώγεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παγκοσμίως; Η πίτσα φυσικά! Στο Ciao Napoli το φαγητό ετοιμάζεται με πάθος και φέρνει τα καλύτερα της ναπολιτάνικης και της ιταλικής πίτσας στο τραπέζι σας. Λαχταριστές σαλάτες, καλτσόνε, ζυμαρικά και φυσικά η ποικιλία από πίτσες, εμπλουτίζει τις γευστικές σας επιλογές αν είστε στην περιοχή Κάστρου. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως ο ξυλόφουρνος Forno a legna και τα εισαγόμενα απαραίτητα συστατικά, συνδυάζονται με μια μεγάλη ποικιλία κρασιών από την Κύπρο, την Ιταλία και τον Νέο Κόσμο, για να προσφέρουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Info
Τηλ. 25347171
ΚΥΡ-ΠΕΜ 18.00-23.00, ΠΑΡ 18.00-23.30, Σ12.00-23.30, Κ 12.00-23.00