ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για καφέ, κρέπα και μπίρες στη νέα άφιξη της Λακατάμιας

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Το ωραίο είναι πως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όμορφα στέκια να μεταφέρονται εκτός κέντρου πόλης και να ανοίγουν σε γειτονίες και άλλες περιοχές, δίνοντας άλλο αέρα αλλά και προσφέροντας προτάσεις στους κατοίκους των εκεί περιοχών, που ενδεχομένως δεν θέλουν να διασχίσουν χιλιόμετρα για να περάσουν καλά.

Αν βρεθείτε λοιπόν στην περιοχή της Λακατάμιας ή αν είστε απ' εκεί, μάθετε πως ένας πολύ όμορφος χώρος, έναν νέο all day café bar restaurant , το «Donde All Day», σας περιμένει για να σας φροντίσει δεόντως.

Το μαγαζί είναι όμορφο, με μελετημένο φωτισμό και προσεγμένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας. Το σέρβις άψογο, με τους σερβιτόρους να είναι πολύ διαβασμένοι και απίστευτα ευγενικοί.

Ξεκινά από το πρωί με καφέ, ποικιλία από dettox smoothies, homemade healthy bars, protein balls, homemade yogurts, συνεχίζει με σαλάτες και comfort επιλογές φαγητού όπως μπριζόλα, burger, bao bun, σάντουιτς κ.ά. Για τις παρέες, πάλι, φρόντισε να ετοιμάσει διάφορες επιλογές πλατό που σερβίρονται μετά τις 7 το βράδυ και είναι ότι πρέπει για να συνοδεύσετε το ποτό σας σε μια βραδινή έξοδο στον χώρο αυτό.

Για αυτούς που θέλουν από την άλλη να απολαύσουν το καφεδάκι τους με κάτι γλυκό, ο χώρος προσφέρει νόστιμες γλυκές κρέπες και βάφλες.

Επίσης, αν είσαι φαν αθλητικών γεγονότων ή του ποδοσφαίρου, μάθε πως το Donde είναι ιδανικό για να παρακολουθήσεις τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα με την παρέα και να τα συνοδεύσεις με μπίρες ή και κοκτέιλ. 

Info
Τηλ. 22383828
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΄Γ 325, Λακατάμια, Λευκωσία
ΔΕΥ-ΚΥΡ 06.00-01.00