ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για milkshake και brunch σε νέο χώρο στο Δάλι

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Ένα νέος γουστόζικος χώρος που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλη έκανε την εμφανίσει του στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Δαλιού.

Σε ένα ζεστό, φιλικό και οικείο περιβάλλον με μοντέρνες λεπτομέρειες, ο μικρόκοσμος της Σόνιας ή όπως είναι και το όνομα του χώρου Sonia’s Petit World μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις brunch-γλυκές επιλογές που προσφέρει αλλά και σαν περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να ψυχαγωγηθούν αλλά και οι γονείς να απολαύσουν τον καφέ τους άνετα.

Άνοιξαν τον χώρο τους στο Δάλι επειδή κατάγονται από την περιοχή. Ήταν κάτι που πολλοί προσπάθησαν να τους αποτρέψουν να κάνουν αφού θεωρούσαν πως πιο κεντρικά θα λειτουργούσε καλύτερα.

H Σόνια τιμώντας την περιοχή που μεγάλωσε και προσπαθώντας να την προωθήσει περισσότερο, είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και να σας μυήσει στις πιο γλυκές λιλιπούτιες επιλογές τις που προσφέρει στο μενού.

Τραγάνες τηγανίτες, κρέμες, ομελέτες, περιποιημένα σάντουιτς με διάφορα φρέσκα υλικά, αλλά και αρτοδημιουργίες είναι μερικές από τις δημιουργίες που θα βρείτε στο μενού. Ο κατάλογος συνεχίζει με sundaes παγωτά που αναστατώνουν αλλά και milkshakes για τους λάτρεις του ροφήματος αυτού. Οι καφέδες για τους μεγάλους επισκέπτες δεν λείπουν από το μενού.

Τώρα όσο αφορά τον παιδότοπο λειτουργεί με το σύστημα Μοντεσσόρι δηλαδή το παιδί ψυχαγωγείτε με ασφάλεια ανεξάρτητα, ελευθερία με όρια και σεβασμός για την φυσική ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού. Ένα σύστημα που συνεχίζει εδώ και χρόνια με αρκετές παραλλαγές, να εφαρμόζεται σε χιλιάδες σχολεία ανά τον κόσμο, ενώ έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τις καθημερινές συνήθειες τόσο της οικογένειας όσο και της κοινωνίας.

Ο χώρος λειτουργεί Τρίτη με Κυριακή 09:00-13:00 και 16:00-20:30 προς το παρόν.

INFO
63 Γρίβα Διγενή, Δάλι, Λευκωσία
ΤΗΛ.96666421