ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανέξυπνες ιδέες για δώρα μέσα από τον πλούσιο κατάλογο του Vino Cultura

WIZ TEAM

Η «The art of gifting» προσέγγιση που μας λύνει τα χέρια εν όψει γιορτών.

Εκτός από την πολύ ευχάριστη πλευρά των γιορτών, τον εορταστικό διάκοσμο, τις ωραίες μελωδίες, τις όμορφες συνευρέσεις με φίλους, τις εξόδους, αλλά και τα δώρα που πάντα απολαμβάνουμε να ανοίγουμε, υπάρχει πάντα και μια κάπως… δύσκολη πτυχή της περιόδου, η οποία αφορά στον όμορφο πονοκέφαλο της επιλογής των δώρων που πρέπει εμείς να κάνουμε για να προσφέρουμε στους άλλους.

Όσο όμορφα νιώθουμε εμείς κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα δώρο, άλλο τόσο όμορφα νιώθουν και οι άλλοι όταν τους δείχνουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας. Ως εκ τούτου, καλό είναι πάντα να προσπαθούμε να τους εκπλήσσουμε ευχάριστα, προσφέροντάς τους special δώρα που δεν αναμένουν να λάβουν, μακριά από τα κοινότυπα πράγματα που συνήθως ανταλλάσσουμε όλοι στις γιορτές.

Πώς θα ένοιωθες για παράδειγμα αν ένα από τα δώρα που έπαιρνες φέτος αφορούσε σε ένα voucher για dinner σε ένα από τα δέκα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, όπως αναδείχθηκε το fine dining εστιατόριο «Ρους» στα Wiz 50 Best Restaurants; Ή ένα voucher για έξοδο μετά κρασιού στο εξαιρετικό από κάθε άποψη Vino Cultura;

Σε αυτόν τον κατάλογο λοιπόν μπορείτε με ένα κλικ να πάρετε ιδέες για τα πιο ευφάνταστα δώρα. Στο κομμάτι του delicatessen θα ξεχωρίσετε σίγουρα τα ιστορικά panettone «Vergani», μιας και η ιστορία τους πάει πίσω στο πολύ μακρινό 1944, αλλά και τις πολύ ποιοτικές σοκολάτες «Esophy», με τις Σοφία και Ευδοκία που βρίσκονται πίσω από το brand να αντλούν έμπνευση από τις παραδόσεις τις Μεσογείου, δίνοντάς μας εν τέλει τα πολύ premium προϊόντα τους.

Σε ότι αφορά στο κρασί, μέσω του καταλόγου του Vino Cultura, τον οποίο έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Wine Director Αντρέας Κυπριανού, θα πάρετε μια πρώτη γεύση από την τεράστια γκάμα κρασιών προσφέρονται. Κρασιά τα οποία είναι χωρισμένα ανά χώρα, ανά περιοχή, στυλ, ανάλογα με τις βραβεύσεις, ακόμα και ανάλογα με την περίσταση που θα καταναλωθούν: κρασιά για ραντεβού, για dinner parties, κρασιά που είναι trendy κ.λπ.).

Όλες οι πιο πάνω προτάσεις μπορούν μάλιστα να γίνουν ένα ωραίο γιορτινό πακέτο (χάρτινο ή ξύλινο) και να προσφερθούν με μια γυαλιστερή κορδέλα μαζί με όλη την αγάπη μας.

Ο κατάλογος, τον οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, είναι πολύ πλούσιος και αρκετά επεξηγηματικός. Παρόλα αυτά, μπορεί απλώς να είναι και μια πρώτη ματιά ή μια αφορμή για την επιτόπια επίσκεψη που θα ακολουθήσει!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@vincultura.net ή τηλεφωνικώς στο 22676707, για τα διάφορα requests σας (budget, προτιμήσεις κ.λπ.).