ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παραμονή Χριστουγέννων σε δέκα εστιατόρια και ταβέρνες

WIZ TEAM

Η ομάδα του WiZ προτείνει μερικά από αυτά που της κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, για όσους επιθυμούν την παραμονή των Χριστουγέννων να κάνουν ρεβεγιόν εκτός σπιτιού.

Ειδικά γιορτινά μενού, set menus και ζωντανή μουσική, είναι μόνο μερικές από τις εκπλήξεις της βραδιάς.

Το αγαπημένο ΤΟΠΙΚΑ, στην πρωτεύουσα, μάς προσκαλεί να περάσουμε τα Χριστούγεννα εκεί, αφού ειδικά για τις 24 (αλλά και για τις 30 Δεκεμβρίου), εν μέσω μιας ζεστής εορταστικής ατμόσφαιρας θα προσφέρεται ένα ξεχωριστό σετ μενού, στην τιμή των €37 ανά άτομο.

Τηλ. 94041900


Tο αγαπημένο LPM, στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό, την παραμονή και τη μέρα των Χριστουγέννων, αλλά και στις 26 Δεκεμβρίου, μας υποδέχεται με ειδικά εορταστικά μενού, τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις μέρες των γιορτών. Ειδικά για την παραμονή των Χριστουγέννων, το δείπνο ξεκινά στις 18:30, ενώ στις 25 και 26 οι πελάτες του εστιατορίου θα μπορούν να απολαύσουν γιορτινό lunch μεταξύ 13.00 και 16.00.

Τηλ. 25862222


Το Hobos Steak House, στη Λάρνακα, ειδικά για την Παραμονή Χριστουγέννων αλλά και ανήμερα τα Χριστούγεννα, εκτός από το κανονικό μενού θα προσφέρει και ένα χριστουγεννιάτικο 3 course set menu, στην τιμή των 35 ανά άτομο.

Τηλ. 70000888, 24652584

 

Παραμονή Χριστουγέννων (αλλά και παραμονή Πρωτοχρονιάς) το Wolfgangs Steakhouse, στη Λεμεσό, θα μας υποδεχτεί σε ένα ρεβεγιόν με υπέροχες γιορτινές γεύσεις. Η νύχτα θα ξεκινά με σούπα κολοκύθας ή γαλλική σούπα, ενώ το μενού περιλαμβάνει φυσικά τα εξαιρετικά steaks, την παραδοσιακή πάπια με sauce πορτοκαλιού, αλλά και Black Cod για τους λάτρεις του ψαριού.

Τηλ. 70004515

Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων διοργανώνει και η ταβέρνα Πλάκα, στη Λευκωσία, με γιορτινές εκπλήξεις στο μενού και με συνοδεία ζωντανής μουσικής, από τους Λεόντιο Γεωργίου στο πιάνο, Γιώργο Φλωρίδη στο μπουζούκι και Ηράκλεια Κουμπαρή στο τραγούδι!

Τηλ. 22352898

Παραμονή Χριστουγέννων μεσημέρι και βράδυ, αλλά και τη μέρα της γέννησης, πάλι μεσημέρι και βράδυ, η ταβέρνα Άγιος Γεώργιος, στην παλιά Λευκωσία, θα προσφέρει γιορτινό μενού και ζωντανή μουσική! Απολαύστε τη φάση και το φαγητό δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού.

Τηλ. 99824262


Η Παλαιά Ελιά την Παραμονή των Χριστουγέννων έχει να προτείνει διασκέδαση με ζωντανή μουσική, με επικεφαλής τον Γιώργο Σταματάρη, ενώ θα υπάρχει και gust DJ στο εστιατόριο. Οι αγαπημένες γεύσεις του μενού έρχονται να δέσουν άψογα με τη γιορτινή διάθεση που πλημμυρίζει τον χώρο αυτές τις γιορτινές μέρες.

Τηλ. 22252600
 

Το λευκωσιάτικο Balcony μάς καλεί να περάσουμε Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, απολαμβάνοντας τα ξεχωριστά μενού που έχει ετοιμάσει ειδικά για τις μέρες των γιορτών, αλλά και ζωντανή μουσική.

Τηλ. 99999626

Το εστιατόριο Λούκουλλος, στο Cleopatra Hotel, στη Λευκωσία, μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα λουκούλλειο γεύμα με ελληνικούς μεζέδες και καλό κρασί! Η τιμή για το δείπνο είναι στα €30 ανά άτομο με ένα μπουκάλι κρασί για κάθε δύο άτομα, ενώ υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα για δείπνο με επιλογές από το a la carte menu και σε τιμές καταλόγου. Παράλληλα, προσφέρονται και ειδικά πακέτα για διαμονή στο ξενοδοχείο.

Τηλ. 22844000

Παραμονή Χριστουγέννων παίζει κατάσταση και στην ταβέρνα Το Στενορύμι, αφού θα φιλοξενηθούν για live οι Σερσε λα Φαμ, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα. Για το εορταστικό μενού η χρέωση είναι στα €30 ανά άτομο και συμπεριλαμβάνει απεριόριστο κυπριακό ποτό.

Στην Καρδιά του Μάγκα, στην Παλλουριώτισσα, το μενού θα είναι προσαρμοσμένο σύμφωνα με την παράδοση των ημερών. Ειδικά για την Παραμονή Χριστουγέννων, έχει προγραμματιστεί ρεβεγιόν με τη Λαϊκή Τετρακτύς, με ένα εορταστικό μουσικό πρόγραμμα.

Τηλ. 97892848