ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρκάρει Κύπρο το πιο «γλυκό» ελληνικό food truck

WIZ TEAM

Στο πλαίσιο της ευρύτερης καθόδου ελληνικών franchise εστίασης, η διάσημη ανά το πανελλήνιο καντίνα Jerry's Foodtruck, με τα πολύ νόστιμα street food γλυκά, θα λειτουργήσει σύντομα το πρώτο της κατάστημα στη Λευκωσία.

Το 18ο στη σειρά κατάστημα της αλυσίδας θα ανοίξει σύντομα, όπως μαθαίνουμε από σχετική ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού-παραγωγού Κούλλη Νικολάου.

Όπως ενημερωθήκαμε σχετικά, θα λειτουργήσει περί τα τέλη του Απρίλη, στην λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, στην Έγκωμη.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Koullis Nikolaou (@koulisnikolaou)


Σε ότι αφορά στη street food γκάμα προϊόντων των Jerry’s Foodtruck, αυτή περιλαμβάνει donuts (γλυκά και αλμυρά), hotdognuts (hotdog με ζύμη donut), hotdilla (λουκάνικο τυλιγμένο με τορτίγια), pitzza, τσουρέκια, Jerry's Sticks (κρουασίνια βουτύρου βουτηγμένα σε ζεστές πραλίνες) και Banana Roll (μπανάνα τυλιγμένη μέσα σε τορτίγια με σοκολάτα και μπισκότο, μέσα σε λιωμένη πραλίνα).

Το (success) story

Πριν από μια εξαετία, το 2016, οι «οδηγοί» της καντίνας, Τάσος Γκουσγκούνης και Γιάννης Χρηστίδης (αδελφός της Σίσσυς Χρηστίδου), πήραν την απόφαση να επαναφέρουν τη μαγεία και τη φήμη που ακολουθούσε το foodtruck του κοινού τους θείου, Γεράσιμου (Jerry), ο οποίος στα 50s γυρνούσε στην Αμερική με το φορτηγάκι του, πουλώντας γλυκά.

Με βάση τις ζύμες του donut και του τσουρεκιού και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry's έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς. Οι πιο διάσημες γεύσεις του μαγαζιού, περιλαμβάνουν τα sweet burgers, τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, από κοινού με τα φημισμένα birthday cakes με τα kitkat.