ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσίαση Βιβλίου «Φλόγες σε Σπίρτα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Εκδόσεις Ευγνώμων και ο συγγραφέας Βάσος Νικολάου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Φλόγες σε Σπίρτα», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022 στις 19:00 το απόγευμα στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Ροές στη Λευκωσία..

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ανδρονίκη Λασηθιωτάκη (Επιμελήτρια ψηφιακής βιβλιοθήκης Read) και η Μαρία Βασιλειάδου (Επιμελήτρια, Συγγραφέας).

Την όλη εκδήλωση θα συντονίσει η Άντρη Χαϊράλλα, Εκδότρια.

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά!

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Κρατούσαμε μια ομπρέλα μικρή, πιο μικρή απ’ όσο έπρεπε, κι έτσι περπατούσαμε κοντά ο ένας στον άλλο, πιο κοντά απ’ όσο θα έπρεπε. Η βροχή έσταζε απ’ την επιφάνειά της επάνω στους ώμους μας, γι’ αυτό πλησιάσαμε κι άλλο.

Τότε… Τότε την πήρα αγκαλιά, για να μειώσω ακόμη περισσότερο το πλάτος μας, γιατί η ομπρέλα ήταν πιο μικρή απ’ όσο θα έπρεπε. Κάτι με ρώτησε, μα δεν της απάντησα. Ξέρεις γιατί; Όχι, δεν ήταν ο ήχος της βροχής που έπνιξε τα λόγια της. Δεν την άκουσα, γιατί εκείνη τη στιγμή προσευχόμουν. Προσευχόμουν να συνεχίσει να βρέχει για πάντα…
«Ένα εξαιρετικό βιβλίο –ταξίδι ψυχής– μέσα απ’ τα προσωπικά ημερολόγια τριών διαφορετικών ανθρώπων», Άντρη Χαϊράλλα, Συγγραφέας – Εκδότρια

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Ο Βάσος Νικολάου γεννήθηκε το 1984 στη Λευκωσία και είναι το τέταρτο παιδί μιας προσφυγικής οικογένειας από τη Μόρφου. Ζει και δημιουργεί στην Κοκκινοτριμιθιά. Διευθύνει γραφείο πωλήσεων ασφαλιστικής εταιρείας ενώ είχε πάντα το όνειρο να γίνει συγγραφέας.
Όταν κατάλαβε ότι τα όνειρα δεν είναι κρασί για να παλαιώνονται μας συστήθηκε με το πρώτο του έργο «Ο Λαθρεπιβάτης»(2021). Αυτή τη φορά επιστρέφει και συνεχίζει να λαθρεπιβατεί με ένα εντελώς διαφορετικό έργο δείχνοντας μια άλλη πτυχή της δουλειάς του.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Instagram: @olathrepivatis
Facebook: olathrepivatis
Email: vasosnicolaou84@gmail.com