ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Pasta la vista: Η νέα ghost επιλογή στα ζυμαρικά

WIZ TEAM

Τα ζυμαρικά είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά στον κόσμο! Κι ενώ έχουμε συνηθίσει να τα απολαμβάνουμε μπροστά σε ένα στρωμένο τραπέζι, σε κάποιο εστιατόριο ή στο σπίτι με την άνεσή μας, αυτό σταδιακά αλλάζει, αφού πλέον είναι αρκετές οι επιλογές που προσφέρουν την street πλευρά του αγαπημένου ιταλικού εδέσματος.

Ένας ακόμη street food παράδεισος του μακαρονά λειτούργησε εδώ και λίγο καιρό στο νησί, με το όνομα Pasta la Vista. Ουσιαστικά, πρόκειται για ghost kitchen μαγαζί, το οποίο δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κόσμου εν καιρώ πανδημίας.

Το εν λόγω pasta bar δουλεύει αποκλειστικά με delivery σε όλη τη Λευκωσία και μπορείτε να το βρείτε στις πλατφόρμες Wolt, Bolt Food και Foody για online παραγγελίες.

Οι επιλογές κυμαίνονται ανάμεσα στις κλασικές μπολονέζ με κιμά, καρμπονάρα, ζυμαρικά milanese, αλλά και σε πιο ιδιαίτερες, όπως η Pasta Surf & Turf με chorizo και γαρίδες, ή η pasta spinach alfredo με σπανάκι και ψητό κουκουνάρι.

Χρησιμοποιούνται μόνο φρέσκα ζυμαρικά και το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ως βάση ανάμεσα σε spaghetti, regatoni, black linguine και cheese ravioli.

Στο μενού θα βρείτε επίσης τρεις διαφορετικές σαλάτες αλλά και περιποιημένα γλυκά, με το crepe pappardelle (κρέπα κομμένη σαν παπαρδέλες με νουτέλα και μπισκότο) να είναι η must try επιλογή που κολάζει.