ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάσχα στο Parklane Resort & Spa - Όλα όσα θα απολαύσουμε

WIZ TEAM

Όλες οι συναρπαστικές δραστηριότητες που θα προσφέρονται στο αγαπημένο ξενοδοχείο της Λεμεσού κατά την περίοδο του Πάσχα, χαρίζοντας στα παιδιά ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και στους μεγάλους χαρά και χαλάρωση!

Αυτό το Πάσχα, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol αναδεικνύεται, για ακόμα μία φορά, ως ιδανικός προορισμός για οικογένειες, αλλά και για ζευγάρια και παρέες. Ένα πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά, οι κομψές και άνετες προτάσεις διαμονής, οι γαστρονομικές επιλογές που καλύπτουν κάθε προτίμηση και οι αναζωογονητικές θεραπείες του μοναδικού Kalloni Spa εγγυώνται ότι κάθε μέλος της οικογένειας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει πραγματικά ξέγνοιαστες διακοπές.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, θα παρέχεται μεταφορά στην εκκλησία για τη Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστρέφοντας στο Resort θα σας περιμένει η παραδοσιακή μαγειρίτσα στο εστιατόριο Lanes, το οποίο, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, θα τιμήσει ξανά την παράδοση με έναν πλούσιο μπουφέ. Το LPM Limassol και το Nammos Limassol σάς περιμένουν, επίσης, με εξαιρετικά set menus το μεσημέρι της Κυριακής και à la carte menus το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Η γευστική απόλαυση στο Nammos, μάλιστα, θα συνοδευτεί και τις δύο ημέρες από τη ζωντανή μουσική του κεφάτου ακουστικού σχήματος THE PHLY BOYZ από τη νότια Γαλλία.

Όλα ξεκινούν από έναν καλό ύπνο και αυτόν τον εγγυώνται τα κρεβάτια της Luxury Collection και οι οικογενειακές ή adults-only επιλογές διαμονής. Ξυπνήστε νιώθοντας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι και ξεκινήστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας τη θέα στους καταπράσινους κήπους ή στο βαθύ μπλε της Μεσογείου. Η υψηλή αισθητική, το μοντέρνο design που εμπνέεται από την κυπριακή παράδοση, η ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα και οι σύγχρονες παροχές στα άνετα δωμάτια, στις κομψές σουίτες και στις εντυπωσιακές βίλες με ιδιωτική πισίνα του Parklane Resort & Spa συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για στιγμές αμίμητης ηρεμίας και γαλήνης.

Καθημερινά, από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και την Κυριακή του Πάσχα, από περίπου τις 10 το πρωί έως αργά το απόγευμα, ένα συναρπαστικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιμένει τους μικρούς μας φίλους. Υπό την επίβλεψη του έμπειρου και εκπαιδευμένου προσωπικού, θα χοροπηδήσουν όσο λαχταρά η ψυχή τους, θα φτιάξουν πύργους, κουλουράκια και χειροτεχνίες με πασχαλινό θέμα, θα παίξουν ομαδικά και επιτραπέζια παιχνίδια, θα αναζητήσουν κρυμμένα αυγά, θα χορέψουν και θα γεμίσουν το Park Kidz, το μεγαλύτερο πάρκο δραστηριοτήτων για παιδιά στην Ευρώπη, με το γέλιο και τη χαρά τους.

Για τους ενήλικες, το μεσογειακό lifestyle αποκτά την καλύτερη έκφρασή του στα έξι εστιατόρια και μπαρ του Parklane Resort & Spa, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μπορείτε να απολαύσετε νηστίσιμα ή μη πιάτα, βασισμένα στις ποιοτικότερες πρώτες ύλες.

Απολαύστε ένα εξαιρετικό πρωινό ή ένα γευστικό δείπνο στο Lanes. Tο εστιατόριο Vithos, δίπλα στην πισίνα, να γίνεται ο προορισμός σας για σνακ, ελαφριά πιάτα και δροσερά cocktails. Στο The Gallery γευτείτε ένα brunch και διεθνή κουζίνα το μεσημέρι, χαλαρώστε στο υπαίθριο shisha bar στη βεράντα το απόγευμα και μυηθείτε στην καλύτερη εμπειρία Sushi το βράδυ, καθώς μετατρέπεται στο πιο chic sushi bar της περιοχής. Το Il Teatro, με τη σειρά του, θα σας ταξιδέψει στη γαστρονομική κουλτούρα της Ιταλίας, με ένα γεύμα που θα σας δελεάσει με τα χρώματα και τα αρώματά του.

Το διεθνούς φήμης LPM Limassol θα σας χαρίσει μια πραγματικά μοναδική στο είδος της και αξέχαστη γευστική εμπειρία με άρωμα Γαλλικής Ριβιέρας, γευστικά πιάτα, γλυκές λιχουδιές και signature cocktails στο πιο σικάτο brunch spot της πόλης, ενώ το Nammos Limassol αποτελεί τον απόλυτο lifestyle προορισμό, χάρη στον κοσμοπολίτικο αέρα, τη μοναδική ενέργεια και τις εκλεπτυσμένες γαστρονομικές δημιουργίες του.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, θα παρέχεται μεταφορά στην εκκλησία για τη Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως. Επιστρέφοντας στο Resort θα σας περιμένει η παραδοσιακή μαγειρίτσα στο εστιατόριο Lanes, το οποίο, το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, θα τιμήσει ξανά την παράδοση με έναν πλούσιο μπουφέ.

Το LPM Limassol και το Nammos Limassol σάς περιμένουν, επίσης, με εξαιρετικά set menus το μεσημέρι της Κυριακής και à la carte menus το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Η γευστική απόλαυση στο Nammos, μάλιστα, θα συνοδευτεί και τις δύο ημέρες από τη ζωντανή μουσική του κεφάτου ακουστικού σχήματος THE PHLY BOYZ από τη νότια Γαλλία.

Η πασχαλινή απόδραση στο Parklane Resort & Spa δεν σταματά εδώ. Βιώστε τα οφέλη της θαλασσοθεραπείας στο μοναδικό Kalloni Spa και αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών, επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα αναζωογονητικών θεραπειών που φροντίζουν τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Απελευθερωθείτε από τις τοξίνες και το στρες και προετοιμαστείτε για την πνευματική ανάταση που φέρνει η Ανάσταση και ο εορτασμός του Πάσχα.

Για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής, παιδικής ψυχαγωγίας, γαστρονομικής απόλαυσης, σωματικής αναζωογόνησης και ψυχικής ανάτασης, αυτό το Πάσχα ο προορισμός σας είναι το Parklane Resort & Spa, Limassol!

Για πληροφορίες και κρατήσεις: T: 25 862000 / Reservations@parklanecyprus.com