ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε καλοί λόγοι για μια επίσκεψη σε ένα αγαπημένο εστιατόριο στο κέντρο της πρωτεύουσας

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Αν ψάχνεις ωραίες αφορμές για να κατέβεις για φαγητό ή ποτό στην εντός των τειχών Λευκωσία, ο Άγιος Γεώργιος σού δίνει ορισμένους πολύ καλούς λόγους για να το κάνεις.

Αρχικά, πέραν από τα βραδινά γεύματα που προσφέρει, πλέον ανοίγει και τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου. Οπότε, Σάββατο και Κυριακή μπορείς να πας ως το κέντρο για να απολαύσεις εξαιρετικά μεζεδάκια, μαζί με το κρασί, το ούζο, τη ζιβανία ή το τσίπουρό σου.

Ανάμεσα στα μεζεδάκια περιλαμβάνονται τα εξαιρετικά χοιρινά παϊδάκια, τα οποία είναι τρυφερά, καπνιστά και καραμελωμένα και συνοδεύονται μάλιστα με σάλτσα μπάρμπεκιου!

Άλλο ένα σπουδαίο μεζεδάκι που βγαίνει αυτό τον καιρό από την κουζίνα είναι ο μαρινάτος γαύρος, που σαφέστατα αποτελεί έναν παραδοσιακό μεζέ για το ούζο κι όχι μόνο.

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν και κάτι πιο ανάλαφρο, γιατί όχι και για να δροσιστούν, το γκασπάτσο είναι η απάντηση. Η παραδοσιακή ισπανική ντοματόσουπα που τρώγεται παγωμένη είναι το πιάτο που έχει γίνει ανάρπαστο τις τελευταίες μέρες, μιας και ο καιρός ευνοεί το σερβίρισμα πιάτων σαν κι αυτό.

Τέλος, για όσους συνηθίζουν αμέσως μετά τη δουλειά να απολαμβάνουν κοκτέιλ, ο Άγιος Γεώργιος τα προσφέρει όλα στην τιμή των €5, στο πλαίσιο του Happy Hour που διαρκεί από τις 18.00 ως τις 21.00.

Info
Τηλ. 99824262
Πλατεία Δημαρχείας 27, Λευκωσία
ΤΡ-ΠΑΡ 17.00-23.00, Σ&Κ 11.00-23.00