ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε λόγοι για να επιστρέψεις ξανά και ξανά στο JinCo για brunch

WIZ TEAM

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων ζωής για το αγαπημένο μπραντσάδικο, μαζέψαμε πέντε από τους πιο δυνατούς λόγους για τους οποίους αγαπάμε να πηγαίνουμε για brunch λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο γραφικό χωριό Πέρα Ορεινής.

Η σεφ Κωνσταντίνα Ηρακλέους είχε εξ αρχής έναν πολύ ξεκάθαρο στόχο φτιάχνοντας το υπέροχο αυτό destination restaurant, στον πανέμορφο χώρο που παλιά στεγαζόταν ο «Καφενές του Ττοφή». Αφού διοχέτευσε όλο της το μεράκι για να δημιουργήσει μαζί με την ομάδα της έναν φιλόξενο χώρο, ακολούθως έβαλε μπόλικο effort για να δημιουργήσει ένα μενού που θα κάλυπτε τις ανάγκες όσων αποζητούν δυνατές ιδιαίτερες γεύσεις αλλά και ποιότητα. Και το πέτυχε!

Δυο χρόνια μετά, όχι μόνο έχει επαναλαμβανόμενους πελάτες, ταυτόχρονα παρατηρεί ότι κάθε Σαββατοκύριακο όλο και περισσότερα νέα πρόσωπα μαθαίνουν για το JinCo και την εμπειρία του brunch στα Πέρα!

Καθαρά στο κομμάτι του φαγητού και των γεύσεων, εξ αρχής από το μενού αγαπήθηκαν κάποια πιάτα, σε άλλα εξελίχθηκαν οι συνταγές, ενώ επιπλέον έχουν προστεθεί και κάποια specials που και αυτά δείχνουν να εξελίσσονται σε best sellers!

1. Πιο αγαπημένο και πολυφαγωμένο πιάτο στο μενού είναι χωρίς αμφοβολία το Crispy Bacon n Brie, όπου πάνω σε μια φέτα ψωμί προστίθενται μπρι, τραγανό μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και δύο αυγά ποσέ. Ενώ στο πλάι έρχεται σαλάτα ρόκας με ντρέσινγκ σύκου.

2. Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες (προστέθηκε στο λανσάρισμα του τρίτου μενού) είναι το Cheese Pastrami Burger. Στην ουσία πρόκειται για το μοναδικό πιάτο που κοντεύει στη φιλοσοφία του lunch, αφού σε μαλακό ψωμάκι μπαίνει βοδινό παστράμι, λιωμένο τυρί τσένταρ και αγγουράκι τουρσί, ενώ συνοδεύεται με τσιπς παντζαριού και σαλάτα κόσλοου. Οπτικά αλλά και γευστικά μοιάζει πολύ με ένα συμβατικό burger.

3. Από τα pancakes πολύ αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους το Creamy Apple, με την κρέμα, τα καραμελωμένα μήλα και την κανέλα, ενώ πολύ δημοφιλής επιλογή είναι σίγουρα και το pancake με πραλίνα σοκολάτας και φρούτα εποχής.

4. Σχετικά πρόσφατη προσθήκη είναι και το Peachy French Toast, με τις αυγοφέτες που σερβίρονται με maple syrup, κομπόστο ροδακίνου, φρέσκα μούρα και αλεσμένα χαλεπιανά. Πιάτο που μπορείς να το συνοδεύσεις αν θες με ωραίο παγωτό βανίλια, όπως φυσικά και τα pancakes.

5. Στο Jinco φυσικά μπορείς να πας απλώς και για καφέ (ειδικά αν φτάσεις εκεί μετά τις 15.00 το ΣΚ, που κλείνει η κουζίνα), ή για smoothies (mango, passion fruit, φράουλα, μπανάνα) και milkshakes (βανίλια, σοκολάτα). Αγαπημένο smoothie πάντως είναι αυτό που συνδυάζει mango, passion fruit και φράουλα. Στο μενού θα βρεις και τα πολύ νόστιμα και υγιεινά γιαούρτια (δες εδώ το πλήρες μενού).