ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε μαγαζιά σε Λευκωσία και Λεμεσό με πολύ ιδιαίτερο… concept

WIZ TEAM

Όλο και περισσότεροι χώροι μάς συστήνονται ως «concept» προτάσεις, προσφέροντας κάτι περισσότερο από τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό. Στην ουσία, προσφέρουν μια συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας ή διασκέδασης, ποντάροντας ενίοτε στην τέχνη, τη μόδα, στη μουσική, αλλά και στο shopping!

Πιο κάτω πέντε concept stores (με ή χωρίς εισαγωγικά) που ήρθαν για να μας χαρίσουν πολύ δυνατές εμπειρίες!

The Shopkeeper & Co / ΛΕΜΕΣΟΣ

Το Shopkeeper & Co είναι ένα δημιουργικό concept store και café bar, με industrial ατμόσφαιρα with a twist, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού, σε έναν ιστορικό χώρο (πρώην καφενείο Κρίνος). Στην ουσία πρόκειται για ένα μοντέρνο χώρο, όπου οι λάτρεις της τέχνης, της μόδας, της σύγχρονης εικαστικής κουλτούρας και του καλού καφέ, μπορούν να συνυπάρχουν και να περάσουν ευχάριστα τη μέρα τους. Εκτός από καφέ, εδώ μπορείς να απολαύσεις, θεσπέσια γλυκά, brunch και άλλα ροφήματα.

Info
Τηλ. 25811146
Γλάδστωνος 92, Λεμεσός
Δ-ΠΑΡ 8.00-19.00, Σ 9.00-17.00

 

Ukiyo Listening Bar / ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Το πρώτο listening bar στην Κύπρο προσφέρει ψαγμένες premium επιλογές ποτών, αλλά και φαγητό που ποντάρει στις street food ιαπωνικές επιλογές. Ο χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος με υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ήχου, που παίζει προσεκτικά επιλεγμένους δίσκους βινυλίου. Το design του μαγαζιού κινείται σε διακόσμηση ιαπωνικού και σκανδιναβικού στιλ, με αρκετά γήινα φυσικά στοιχεία, όπως το ξύλο, τα οποία κυριαρχούν σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Στο μενού μπορείτε να βρείτε sando katsu σάντουιτς, kushiyaki sticks αλλά και yakitori sticks, όπως επίσης και συνοδευτικά μικρά πιάτα. Από την άλλη το μπαρ προσφέρει premium ποτά, με αρκετές επιλογές από ιαπωνικά Whiskey.

Info
Βασ. Φρειδερίκης 11, Λευκωσία
ΤΕΤ-ΚΥΡ 17.30-00.15, ΠΑΡ-ΣΑΒ 17.30-01.30

 

The Melting Pot Concept / ΛΕΜΕΣΟΣ

Ένα concept store, αφιερωμένο στις πέντε αισθήσεις. Με υψηλής αισθητικής interior design, μοναδικά home accessories, επιλεγμένες μουσικές, καφέ με ιδιαίτερο άρωμα και γεύση, υγιεινά ροφήματα και γεύματα, οι ιδιοκτήτες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια αλλιώτικη απόδραση από την καθημερινότητα. Πρόκειται για μια ιδέα του arcube studio, που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την επιμέλεια της συλλογής των design items που αποκλειστικά διατίθενται στον χώρο.

Info
Τηλ. 25109725
Ελευθερίας 133, παλιά Λεμεσός.
ΤΡ-ΚΥΡ 08.00-23.30

 

Elma & Fred / ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πρωτότυπο concept που περιλαμβάνει μπουτίκ ρούχων, café, wine bar και εστιατόριο. Συνδυάστε τα ψώνια σας και δοκιμάστε μια μεγάλη συλλογή από τσάγια, deli πιάτα και μπουκιές, καθώς και ασυνήθιστα platters με συνοδεία προσεκτικά διαλεγμένων κρασιών από την ενημερωμένη κάβα του. Μεσημέρι και βράδυ. Εδώ έχεις ανταμοιβή!

Info
Τηλ. 22680400
Γεωργίου Γρίβα Διγενή 42-44, Λευκωσία
ΔΕΥ-ΣΑΒ 09.00-23.00 ΚΥΡ 09.00-19.00

 

Artnaldas - Concept Experience / ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ένα κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας το οποίο εντυπωσιάζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο concept το οποίο συνδυάζει speciality cafe, γκουρμέ γεύσεις και shopping. Ένα πολυμορφικό κατάστημα σχεδιασμένο από τους MOB, το οποίο «παντρεύει» την εμπειρία του shopping με γαστρονομικές απολαύσεις. Διαθέτει δώρα, χειροποίητα αντικείμενα αλλά και speciality καφέδες, τους οποίους μπορείς να συνοδεύσεις με νόστιμα εδέσματα.

Info
Τηλ. 22350355
Αρτνάλδας 2, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 8.00-17.00, Σ 9.00-15.00