ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε νέα μαγαζιά για να ανακαλύψεις αυτή την Κυριακή

WIZ TEAM

Ένα νέο μπραντσάδικο στα ορεινά, ο νέος hots παραθαλάσσιος προορισμός της Columbia Restaurants, μια απάχικη ψαροταβέρνα πλάι στην θάλασσα με ολόφρεσκα ψάρια, ένα café δίπλα στο κύμα και ένα ποτάδικο με χαρακτήρα.

Κροκ Μαντάμ 

Μπραντσάδικο στην ορεινή Λεμεσό, στο χωριό Επταγώνια, που σερβίρει πρόγευμα, brunch αλλά και ορισμένα ελαφριά γεύματα για το μεσημέρι (late lunch), σε ένα ωραίο περιβάλλον κάτω από τη σκιά ενός μεγάλου πεύκου αλλά και της καταπράσινης κληματαριάς. Μεταξύ άλλων στο μενού θα βρεις bagel με σολομό, pancakes, Cyprus quiche, χορτοφαγικές επιλογές, αλλά και την κρεμώδη πολέντα με φρέσκο θυμάρι, αναρή, ποσέ αυγά και τραγανό μπέικον με κουμανταρία. Από ποτά θα βρεις Mimosa, Bloody Mary, καφέδες, αλλά και αλκοολούχα όπως μπύρες και κρασί, ενώ προσφέρονται και late brunch επιλογές, όπως burgers και chicken wraps κλπ.

Τηλ. 99447477
Μιχαήλ Καραολή 1, Επταγώνια, επ. Λεμεσού
Σ&Κ 10.00-17.00 (κουζίνα ως τις 15.00)


Columbia Sun

Στον παραθαλάσσιο προορισμό της Columbia Restaurants οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις προνομιακές ξαπλώστρες, την άρτια εξυπηρέτηση, αλλά και να χορέψουν απολαμβάνοντας cocktails. Σε ότι αφορά στο εστιατόριο, το μενού προσφέρει μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία που επικεντρώνονται στα φρέσκα ψάρια, αλλά και τις γεύσεις της ελληνικής κουζίνας. Επιπλέον, ένα ειδικά σχεδιασμένο για την παραλία μενού περιλαμβάνει tacos, μακαρονάδες, μικρές πιατέλες, wagyu burger, ενώ το συναρπαστικό sushi bar σερβίρει κλασσικά ιαπωνικά πιάτα, εμπλουτισμένα με γεύσεις από το Αιγαίο. DJs και μουσικοί κάνουν κατάσταση κατά τη διάρκεια της μέρας με διάφορα είδη μουσικής, όπως latin, afrobeat και ethnic.

Τηλ.25321700
Lady’s Mile, Ακρωτήρι, Λεμεσός
Εστιατόριο Δ-Κ 12.00-01.00 (κουζίνα ως τις 23.00)
Bar Δ-Κ 10.00-01.00 (κουζίνα ως τις 00.00)
VIP Beach Δ-Κ 10.00-19.00
Adults & family Beach 10.00-19.00


Αλιευτικό Καταφύγιο Λεμεσού

Απάχικη ψαροταβέρνα πλάι στην θάλασσα με ολόφρεσκα ψάρια, ψαρεμένα από τους ιδιοκτήτες. Σερβίρει πλάτερς με ποικιλία φρέσκων ψαριών ενώ τα συνοδευτικά είναι παρασκευασμένα με βάση την κυπριακή κουζίνα. Στο μενού μεταξύ άλλων θα βρείτε πουρέ λουβί, πουρέ γίγαντα, πουρέ φάβας, χούμοι γλυκοπατάτας, χούμοι με παντζάρι, χούμοι με σπανάκι και καρότα και καβουροφλογέρες, όλα σε πάρα πολύ καλές τιμές.

Τηλ. 96410025
Ιντίρας Γκάντι 39, Λεμεσός Κύπρος
ΔΕΥ.-ΚΥΡ. 12.00-00.00
 

GriΖω Cafe

Ένα αξιολάτρευτο καφέ πλάι στη θάλασσα, σερβίρει ποικιλία καφέδων, ποτά, ροφήματα, και διάφορα τσιμπήματα όπως πίτσες και σάντουιτς. Καθώς βραδιάζει μετατρέπεται σε μπαράκι ιδανικό να απολαύσεις δροσερά κοκτέιλ και παγωμένες μπύρες. Διαθέτει παιδότοπο και είναι pet friendly.

Τηλ. 96440913
Γρηγόρη Αυξεντίου, Ζύγι


Eviva
 Drinkery 

Ένα ποτάδικο με χαρακτήρα, στην περιοχή της παλιάς αγοράς, στο κέντρο του «Κτήματος», όπου αναλόγως διάθεσης μπορείς να απολαύσεις κοκτέιλ αλλά και ούζο. Τρίτη και Πέμπτη παίζει με live, Παρασκευή και Σάββατο με DJ, ενώ τις υπόλοιπες μέρες παίζει pop, παλιό και σύγχρονο. Εκτός από κοκτέιλ, σερβίρει ούζο, μπίρα και άλλα spirits (gin, βότκα, ουίσκι, ρούμι κλπ), ενώ προσφέρει και platters και ναργιλέ.

Τηλ. 96036161
Κωνσταντίνου Κανάρη 25-29, Πάφος
ΤΡ-Κ 20.00-02.00


Κεντρική φωτογραφία: Αλιευτικό Καταφύγιο Λεμεσού