ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Picnic: Ωραίες μουσικές, ψαγμένα ποτά και μενού με διεθνείς γεύσεις

WIZ TEAM

Η παλιά Λευκωσία προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα για… Picnic.

Είχαμε προαναγγείλει εδώ και καιρό, από τον Σεπτέμβριο συγκεκριμένα, την άφιξη του νέου μαγαζιού στην παλιά πόλη, στη Φανερωμένη, στο εμβληματικό κτήριο που φιλοξενούσε το Πίβο.

Ένας νέος πολύ ωραίος χώρος λοιπόν, για gatherings, προσφέροντας δυνατά bar vibes. Συγκεκριμένα, το Picninc σερβίρει ωραίες μουσικές, κοτκέιλ, κρασί και μια επιλογή από προσεγμένα πιάτα, μέσω ενός μενού με μεσογειακή κατεύθυνση.

Ένα αρκετά cozy μαγαζί, με την πέτρα και το ξύλο είναι τα κυρίαρχα δομικά υλικά, ενώ το πολύ πράσινο προσδίδει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή νότα. Οι επιβλητικές καμάρες επίσης έρχονται να προσθέσουν μια αρχοντιά, υπενθυμίζοντάς μας την ιστορικότητα τόσο του κτηρίου όσο και της περιοχής γενικότερα.

Σε ότι αφορά στη μουσική που ντύνει τη φάση στο μαγαζί, αυτή έχει μια πιο house και jazz κατεύθυνση, ενώ ειδικά για τα βράδια στο Picnic φιλοξενούνται DJs.

Επιπλέον, σημαντικό είναι να αναφερθεί πως στο πρώτο όροφο υπάρχει χώρος φιλοξενίας διαφόρων events, τα οποία θα έχουν ένα πιο καλλιτεχνικό direction.