ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Pinolo, το νέο elegant εστιατόριο της Λευκωσίας

WIZ TEAM

To Pinolo είναι το νέο εστιατόριο της πρωτεύουσας, το οποίο λειτούργησε πολύ πρόσφατα σε ένα landmark της πόλης, το φουλ ανακαινισμένο εμβληματικό Κτίριο Σεβέρη, στη Λεωφόρο Μακαρίου.

Το Pinolo ήρθε για να μας χαρίσει μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία στον συναρπαστικό κόσμο της ιταλικής κουζίνας, προσφέροντας πρωτότυπες δημιουργίες μέσω προσεγμένων τεχνοτροπιών και ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις, ενίοτε χρησιμοποιώντας μοναδικά βιολογικά προϊόντα.

Άλλο ένα δυνατό εστιατορικό πρότζεκτ που φέρει τη σφραγίδα του Ομίλου Ζορπά, και το οποίο ξεκίνησε ήδη να συζητιέται ανάμεσα στους λάτρεις της καλής κουζίνας.

Ο σεφ μαζί με την ομάδα του, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες, πολλά υλικά ΠΟΠ (όλα τα αλλαντικά και τα τυριά) όπως το προσούτο Πάρμας και τα ιταλικά τυριά όπως το τομίνο, και εκλεκτό αλεύρι, φτιάχνουν καθημερινά φρέσκια πίτσα με ζύμη 48ωρης ωρίμανσης. Στο μενού θα βρείτε ορεκτικά, σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά και ριζότο, φρέσκια pasta, φρέσκα ψαρικά, και φυσικά επιλογές σε κρεατικά, μεταξύ των οποίων και εξαιρετικά κρέατα κοπής όπως το μοσχαρίσιο φιλέτο Bistecca

Το lunch ή το δείπνο στο Pinolo μπορείτε να το απολαύσετε μαζί με εξαιρετικό κρασί μέσα από το προσεγμένο wine list που έχει επιμεληθεί πολυβραβευμένος Sommelier, σε ένα πολύ cozy και elegant περιβάλλον που φωνάζει «Μεσόγειος», με έντονο το στοιχείο του ξύλου στη διακόσμηση και μια υπέροχη ξύλινη στέγη που δίνει μια αίσθηση οικειότητας.

Α και για να μην μείνετε με την απορία, μάθετε πως το όνομα Pinolo σημαίνει κυριολεκτικά ο καρπός από τα κουκουνάρια/πινόλια, ένα υλικό που χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην ιταλική κουζίνα.

Info
Τηλ. 22570750
Δ-K 11.30 - 01.00 (η κουζίνα κλείνει στις 23.00)
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 9, Κτίριο Σεβέρη, Λευκωσία