ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Plage Du Soleil: Το νέο παραλιακό πρότζεκτ από το Bar Du Soleil

WIZ TEAM

«Feel, the sand. Experience the sea. Taste the ocean».

Αυτές είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιούνται στην επικοινωνία για τη νέα άφιξη της Λεμεσού, ένα μαγαζί που έρχεται από το Bar Du Soleil. Αυτή αφορά σε ένα bar restaurant το οποίο θα βρίσκεται στο σημείο που βρισκόταν μέχρι πρότινος το Nissos, στο Lady's Mile.

Παρόλο που δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για το νέο παραλιακό bar restaurant, εντούτοις υπάρχουν κάποια hints, από τα οποία μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας -γνωρίζοντας κιόλας πόσο ψηλά έχει ανεβάσει τον πήχη το Bar Du Soleil.

Το πρώτο αφορά στο vibe, όπου σε ένα κομψό και συνάμα χαλαρωτικό περιβάλλον, η αιγαιοπελαγίτικη αισθητική θα συναντά μια πιο ethnic ατμόσφαιρα.

Μετά είναι το φαγητό, μέσω ενός μενού που προτείνει αυθεντική αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα... στα καλύτερά της. Φρέσκα ψάρια, στρείδια, μαλάκια και πολλά άλλα.

Γνωρίζουμε, τέλος, και για τα Parties που συχνά θα διοργανώνονται στο Plage Du Soleil, ειδικά τις Κυριακές!

Από το φρέσκο λαχταριστό φαγητό, λοιπόν, μέχρι τη δυνατή μουσική και την άψογη εξυπηρέτηση, το Plage Du Soleil θα αποτελέσει σίγουρα μια δυνατή νέα άφιξη για την παραλιακή Λεμεσό και όχι μόνο.

«Sea You Soon», λέει ένα από τα taglines του μαγαζιού, προδιαθέτοντάς μας για το νέο πρότζεκτ του άκρως επιτυχημένου από κάθε άποψη Bar Du Soleil.

Info
Τηλ. 96689697
https://www.instagram.com/plagedusoleil_limassol/
Website of Plage Du Soleil: http://plagedusoleil.com/
Email of Plage Du Soleil: rsvp@plagedusoleil.com