ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοτικά μαμαδίστικα φαγητά στις Πλάτρες... by the pool

WIZ TEAM

Στο κομψό εστιατόριο Art Eat, στις εξοχικές κατοικίες της ΠΟΕΔ, σε έναν χώρο όπου οι δυνατές γεύσεις συναντούν την τέχνη!

Το Art Eat προσφέρει μια ποικιλία από εκλεκτές γεύσεις. Στο μενού θα βρείτε πιάτα, όπως μακαρόνια του φούρνου ή με κιμά, σουτζουκάκια, γαριδομακαρονάδα, γεμιστά, καλαμάρι τηγανητό και ψητό με φέτα, κριθαράκι με χοιρινό και φέτα, και πολλά άλλα. Επιπλέον, το μενού περιλαμβάνει εκλεκτά κρεατικά σχάραw, όπως σουβλάκι (χοιρινό και κοτόπουλο), σεφταλιές, κεμπάμπ, λουκάνικο, κοτόπουλο σούβλας, μπιφτέκι, καθώς επίσης και μπριζόλες χοιρινές jumbo. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το Picasso, ένα πλούσιο πιάτο με κρεατικές επιλογές για δύο άτομα.

Στο Art Eat μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, ενώ εκτός από το φαγητό μπορείτε επίσης να απολαύσετε ζεστούς και κρύους καφέδες, smoothies και πολλά άλλα ροφήματα, δίπλα στην πισίνα!

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος με έργα τέχνης της καταξιωμένης Κύπριας ζωγράφου Φρόσως Ανδρέου αποπνέει οικειότητα, ενώ οι αρμονικές αποχρώσεις του δάσους, της πέτρας και της φωτιάς του τζακιού δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για χαλαρά γεύματα ή εκδρομές στο βουνό, με το κελάηδημα των αηδονιών να συνοδεύει την εμπειρία.

Info
Τηλ. 96952100
Αηδονιών 5, Πάνω Πλάτρες, Λεμεσός
Δ-Πεμ 08.30-20.00, Παρ&Κ 08.30-21.00, Σ 08.30-23.00