ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοτικές γεύσεις στην πόρτα σας και τα μεσημέρια από το Wolfgang’s Steakhouse Limassol

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το βραβευμένο Wolfgang’s Steakhouse Limassol θα βρίσκεται πλέον κοντά μας και τα μεσημέρια, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τα υπέροχα του πιάτα και στο lunch break μας! Η νέα του υπηρεσία delivery θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, 11:00 με 15:00 μέσω των εφαρμογών Wolt και Bolt.

Το μεσημεριανό μενού του Wolfgang’s Steakhouse Limassol περιλαμβάνει μια πλειάδα επιλογών από ζεστές σούπες, όπως Chicken Minestrone και Lobster Bisque, καθώς και δροσιστικές σαλάτες φτιαγμένες με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά.

Tα ζουμερά USDA Prime Sirloin και Ribeye steak σερβιρισμένα με πατάτες και λαχανικά, καθώς και τα λαχταριστά Petit Filet Mignon Medallions, με σως μανιταριών και πουρέ σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στις επιλογές μας.

Καλύπτοντας όλες τις γευστικές προτιμήσεις το πλούσιο μεσημεριανό μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει θαλασσινά όπως σολομό, γαρίδες και χταπόδι ψημένα στη σχάρα, αγαπημένες μακαρονάδες, λαχταριστά σάντουιτς σε ψωμί ή brioche με διαφορετικούς συνδυασμούς από steak και κοτόπουλο, καθώς και ζουμερά burgers.

Και επειδή το μεσημεριανό γεύμα δύσκολα κλείνει χωρίς γλυκό, το νέοϋορκέζικο Cheese cake, η μους σοκολάτας, το ιταλικό tiramisu και η παραδοσιακή λεμονόπιτα είναι βέβαιο ότι θα μας παρασύρουν σε μια πραγματική έκρηξη απόλαυσης!

INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol | Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα
Τ: 25 944 004 | W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy 
Delivery & Takeaway | Δευτέρα – Παρασκευή | 11:00 - 15:00