ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Por Favor, το νέο mexican gastrobar στην Έγκωμη άνοιξε τις πόρτες του

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Mετά και την άφιξη του Por Favor, η Έγκωμη είναι και επίσημα ένας γαστρονομικός προορισμός για όλα τα γούστα. Το νέο Μεξικάνικο εστιατόριο άνοιξε σήμερα τις πόρτες του και είναι έτοιμο με τις πικάντικες γεύσεις και την διακόσμηση του να ταξιδέψει το κοινό σε άλλη γη κι άλλα μέρη.

Ένας all day χώρος όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και η μεξικάνικη κουλτούρα, ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός με την Μεξικάνα ζωγράφο Frida Kahlo να διακοσμεί τους τοίχους του μαζί με κιθάρες, και σομπρέρο. Στον εξωτερικό χώρο βρίσκεις ψηλά και χαμηλά τραπέζια τοποθετημένα ανάμεσα σε φυτά και ομπρέλες που μοιάζουν με μεξικάνικα καπέλα.

To μενού επιμελήθηκε ο σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου. Το πρωί σερβίρει Embanadas, ενώ μέχρι τις 19.00 το απόγευμα You Rap με 7 διαφορετικές γεύσεις, μεξικάνικη πίτα τυλιγμένη σε σχήμα του γράμματος Υοu. Το βράδυ το μενου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Burgers , Quesadilla, Tacos, Burritos , Fajitas και σαλάτες. Γλυκό φινάλε κάνουν τα Churros και τα Mini Galzoneros. 

Παγωμένα cocktail δροσίζουν τον ουρανίσκο σου από τις πικάντικες γεύσεις ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν φυσικά το cocktail Μargarita και τα Shots τεκίλα.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μενού Εδώ

Ιnfo
Μάρκου Δράκου 3, Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλ. 77770510
ΔΕΥ.-ΠΑΡ, 19.30-00.00 ΣΑΒ.-ΚΥΡ. 08.30-00.00