ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρεμιέρα σήμερα για το «Μaestro» στο Netflix

WIZ TEAM

Έφτασε η μεγάλη ώρα για την μετακόμιση του «Maestro» στο Netflix. H δραματική σειρά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα είναι διαθέσιμη στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Το «Maestro» ανεβαίνει στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό σε όλο τον κόσμο, για πρώτη φορά, στις αρχές του 2023.

Το ένατο και τελευταίο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε από το Mega στις 15 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι διαφορετικός από ότι στο ελληνικό Netflix. Στα Αγγλικά η σειρά θα έχει τίτλο «Maestro in Blue» και αυτό πιθανώς γιατί η πλατφόρμα θα «φιλοξενήσει» άλλη μια παραγωγή εντός του 2023, με τον ίδιο τίτλο, αυτόν του Maestro.

O Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Πρωταγωνιστούν:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης