ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Premium street food από το άρτι αφιχθέν Caravane στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Burgers και sandos από μια ντιζαϊνάτη μεταλιζέ καντίνα, σε έναν ωραίο χώρο στην οδό Αγκύρας, αλλά και ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ μέσω του οποίου το Caravane θα ταξιδεύει ανά την Κύπρο.

Μιλώντας με τον Γιάννη Γεωργίου, δικηγόρο στο επάγγελμα, μας ανέφερε ότι στο άρτι αφιχθέν Caravane θα βρούμε -τη δεδομένη στιγμή- τέσσερις επιλογές σε burgers και άλλες τέσσερις σε sandos (sandwiches).

Εκτός από το classic burger, ανάρπαστο γίνεται το Iberico sandwich, αλλά και το Cubano sandwich (ρόστο, χαμ, μουστάρδα, sweet cheese), όπως επίσης και το Japanese style sandwich (Japanese fried chicken, σερβιρισμένο σε bao buns).

Στόχος είναι πάντως το μενού να ανανεώνεται συνεχώς, αφού θα γίνονται προσθαφαιρέσεις, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί πως δυο φορές τον μήνα το ντιζαϊνάτο νίκελ καραβάνι θα ταξιδεύει σε διάφορα locations στο νησί, «σταθμεύοντας» σε ωραία events. Στο πλαίσιο μάλιστα του «Caravan on tour», όπως ονομάζεται στο πρότζεκτ, θα φιλοξενούνται guest chefs προσφέροντας street food εδέσματα από άλλες δημοφιλείς κουζίνες.

Πάντως, το εν λόγω καραβάνι αγοράστηκε από την AgroCyprus (ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι ο Γιάννης Γεωργίου), έτσι ώστε να χρησιμοποιείται για τα εταιρικά events (όπως και γίνεται), ενώ πλέον αξιοποιείται και με τον τρόπο που αναφέραμε πιο πάνω, προσφέροντας επί καθημερινής βάσης premium street food.

Τα burgers και τα sandos του Caravane μπορείτε να απολαύσετε επί τόπου στο ειδυλλιακό σκηνικό που στήθηκε στην οδό Αγκύρας ή μέσω take away, ενώ σύντομα θα μπορείτε να τα έχετε και μέσω delivery αφού θα μπει σε όλες τις πλατφόρμες μεταφοράς φαγητού.

Info
Αγκύρας 99Δ, Λεμεσός
ΤΡ-ΠΕΜ 12.00-14.00, 18.00-23.30, ΠΑΡ 12.00-14.00, 18.00-02.30, Σ-Κ 18.00-02.30

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CARΛVÁNE (@caravanefood)