ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Prime Steakhouse: Υπερπολυτελής εμπειρία γεύσεων στη νέα άφιξη της Λεμεσού

WIZ TEAM

Ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι επισκέπτες του City of Dreams Mediterranean, με κορυφαίες επιλογές κρεάτων, τα οποία προέρχονται από τις καλύτερες χώρες παραγωγής κρέατος παγκοσμίως.

Μια εμπειρία απόλυτα εστιασμένη στη γεύση, την υφή και στην ποιότητα. Μια μοναδική εμπειρία για τους food lovers και όχι μόνο, που αξίζει να ζήσετε.

Οι επιλογές κρέατος σχάρας, ψήνονται με ιδιαίτερη προσοχή στον signature φούρνο Mibrasa, με τα εκλεκτά φιλέτα βοδινού να καρυκεύονται με μείγματα μπαχαρικών.   

Οι πελάτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τους έμπειρους σεφ του City of Dreams Mediterranean επί τω έργω, σε ένα ιδιαίτερο και αξέχαστο live carving (τεμαχισμό).

Το μοναδικό ταξίδι στη γεύση ολοκληρώνεται μέσα από τη μοναδική συλλογή από τις καλύτερες μουστάρδες που συμπληρώνουν τις γεύσεις, καθώς επίσης και οκτώ διαφορετικές σάλτσες για να συνοδεύσουν αυτή τη μοναδική γαστρονομική τελετουργική εμπειρία.

Εύγευστες επιλογές αγαπημένων θαλασσινών πιάτων συμπληρώνουν το μενού με την απόλυτη γευστική εμπειρία surf & turf.

Ένας πλούσιος κατάλογος κρασιών και μια μεγάλη συλλογή από σπάνια ουίσκι θα διεγείρει τις αισθήσεις σας και θα ολοκληρώσει τη γαστρονομική εμπειρία σας!

Cigar Lounge

Μια ιδιαίτερη εμπειρία σας περιμένει στο τέλος του μοναδικού αυτού ταξιδιού. Δοκιμάστε τους καλύτερους συνδυασμούς μέσα από μια εκλεκτή λίστα whisky brands και signature whisky cocktails, επιλεγμένα από ένα εντυπωσιακό μενού συνδυασμών με πούρα, στην όμορφη ατμόσφαιρα του ιδιωτικού Cigar Lounge Area. Αφεθείτε στο όνειρο της πολυτέλειας και του προσεγμένου στυλ.

Info
Τηλ. 25088888
City of Dreams Mediterranean, Νίκου Καββαδία, Λεμεσός
Δ & Πεμ-Κ 17:00-00:00 (κουζίνα μέχρι 23.00)