ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριν φτάσεις ή φεύγοντας από το αεροδρόμιο, κάνε στάση στο Bonamare

WIZ TEAM

Ένα ωραίο beach bar στην Τίμη, κοντά στο αεροδρόμιο της Πάφου, με μενού που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή σου.

Φτάνοντας εκεί θα αγαπήσεις τα διάφορα installations τα οποία προσφέρονται για τα πιο επικά ενσταντανέ, ενίοτε με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Πάφου. Ξεχωρίζουν σαφώς τα δύο φλαμίνγκο, το μεγάλο φλυτζάνι μέσα στο οποίο χώνονται για φωτογραφίες οι θαμώνες, το βατράχι, η σιδερένια καρδιά με το ροζ led, όπως επίσης και τα τρία κολονάτα ποτήρια με τα χρωματιστά ποτά. Εικόνες που οι τουρίστες αγαπάνε να κουβαλούν μαζί τους επιστρέφοντας στον τόπο τους.

Όλο αυτό φυσικά συνδυάζεται με μπάνιο σε μια άγρια πλην όμως ειδυλλιακή παραλία, όπου οι αυτοσχέδιες εξωτικές ομπρέλες της χαρίζουν μια ομορφιά άλλη.

Σε σχέση με το μενού, αυτό είναι τεράστιο και προσφέρει τα πάντα. Από πρόγευμα, bites, σαλάτες, σάντουιτς, wraps και αυθεντικές ιταλικές σπιτικές πίτσες, μέχρι μακαρονάδες, σπιτικά burgers, παγωτό, γλυκά και κρέπες. Στο section με τα κυρίως θα βρείτε διάφορα είδη σχάρας, κλασσικές επιλογές όπως sweet and sour chicken και bbq spear ribs, και φυσικά steaks.

Μεγάλο είναι και το μενού των ποτών, με δεκάδες διαφορετικά κοκτέιλ, κρασιά, μπύρες, ciders και όλων των ειδών τα spirits, ενώ περιλαμβάνει επίσης καφέδες, χυμούς milkshakes και άλλα ποτά!

Στα highligts του Bonamare beach bar cafe και τα live που διοργανώνει, προτείνοντας κυρίως βραδιές με ξένο ροκ.

Info
Τηλ. 99800298
Παραλία Τίμης, κοντά στο αερδρόμιο Πάφου
Δ-Κ 10.00-23.00