ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβολή Ιαπωνικών Ταινιών στο Πάνθεον και στο Ριάλτο με ελεύθερη είσοδο

WIZ TEAM

Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Κύπρο ανακοινώνει ότι πραγματοποιήσει προβολές Ιαπωνικών ταινιών τον Νοέμβριο. Τρεις από τις προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Πάνθεον στη Λευκωσία και μια στο θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο το κοινό και δε χρειάζεται κράτηση.

Οι ακόλουθες ταινίες θα προβληθούν σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, την Τρίτη, και μόνο για μία φορά η καθεμία:

Fortune Favors Lady Nikuko
(漁港の肉子ちゃん)(2021)
7 Νοεμβρίου, Προβολή 19:30, Είσοδος: 19:00,
Θέατρο Πάνθεον, Λευκωσία – Είσοδος ελεύθερη

Η συγκινητική και δραματική κωμωδία μιας αντισυμβατικής οικογένειας και μιας ασυνήθιστης σχέσης μητέρας και κόρης που ζουν τη ζωή τους στο έπακρο. Ξένοιαστη, χαρούμενη, παθιασμένη και πάντα με όρεξη για νόστιμο φαγητό, η μητέρα Νίκουκο ερωτεύεται τα λάθος άτομα. Το σύνθημά της: "Το να είσαι συνηθισμένος είναι το καλύτερο απ' όλα!" Φυσικά
το δυνατό και τολμηρό πνεύμα της Νικούκο φέρνει σε δύσκολη θέση την 11χρονη Κίκουκο, την κόρη της που 
βρίσκεται στα πρόθυρα της εφηβείας. Χωρίς τίποτα κοινό εκτός από το να ζουν μαζί σε ένα σκάφος στο λιμάνι, ένα θαύμα συμβαίνει όταν το μυστικό τους είναι αποκαλύπτεται. 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια/Κωμωδία/Δράμα
Γλώσσα/Υπότιτλοι: Ιαπωνικά/Αγγλικά | Διάρκεια: 97m

Ένα αυθεντικό μπρελόκ Kimetsu No Yaiba θα δοθεί σε έναν τυχερό συμμετέχοντα μετά από κλήρωση!

Ora Be Goin’ Alone
(おらおらでひとりいぐも)(2020)
14 Νοεμβρίου, Προβολή 19:30, Είσοδος: 19:00,
Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσό – Είσοδος Ελεύθερη 

Η Μομόκο είναι 75 ετών και ζει μόνη της μετά το θάνατο του συζύγου της. Κάθε μέρα σηκώνεται από το κρεβάτι, τρώει πρωινό, μουρμουρίζει μπροστά στην τηλεόραση, τρώει μεσημεριανό, κάνει μια βόλτα στη γειτονιά, φτιάχνει δείπνο και πέφτει για ύπνο.

Η ίδια ρουτίνα μέρα με τη μέρα. Μια μέρα όμως δανείζεται βιβλία από τη βιβλιοθήκη της γειτονιάς και η μοναχική ζωή της Μομόκο γίνεται χαρούμενη και απολαυστική.

Είδος: Κωμωδία/Δράμα/Οικογένεια
Γλώσσα/Υπότιτλοι: Ιαπωνικά/Αγγλικά | Διάρκεια: 138m

Office Royale
地獄の花園(2021)
21 Νοεμβρίου, Προβολή 19:30, Είσοδος: 19:00,
Θέατρο Πάνθεον, Λευκωσία – Είσοδος ελεύθερη

Η Ναόκο Τανάκα είναι μια 26χρονη υπάλληλος γραφείου. Η δουλειά της είναι τυπική, αλλά στο χώρο εργασίας της υπάρχουν έντονες διαμάχες μεταξύ διαφορετικών κλικών. Άλλες κυρίες του γραφείου είναι απορροφημένες στις καθημερινές μάχες των κλικών. Μια μέρα, εξαιτίας μιας υπαλλήλου της εταιρείας, η εταιρεία της Ναόκο γίνεται στόχος εχθρικών γραφείων από όλη την Ιαπωνία.

Είδος: Δράση/Κωμωδία
Γλώσσα/Υπότιτλοι: Ιαπωνικά/Αγγλικά | Διάρκεια: 112m  

 Ιt's a Summer Film!
(サマーフィルムにのって)(2020)
28 Νοεμβρίου, Προβολή 19:30, Είσοδος: 19:00,
Θέατρο Πάνθεον, Λευκωσία – Είσοδος ελεύθερη

Η Χαντάσι (που σημαίνει "ξυπόλητη") είναι ένα κορίτσι γυμνασίου που λατρεύει τις ταινίες σαμουράι και το ιαπωνικό δράμα με κοστούμια. Μια μέρα η Χαντάσι συναντά τον Ριντάρο, ο οποίος είναι ο ιδανικός ηθοποιός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σαμουράι σε μια ταινία που έγραψε η ίδια. Η Χαντάσι και οι δύο καλύτερες φίλες της, πείθουν τον Ριντάρο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, συγκεντρώνοντας επίσης μοναδικό καστ και συνεργείο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η Χαντάσι ανακαλύπτει ότι ο Ριντάρο είναι ένας ταξιδιώτης του χρόνου από το μέλλον!

Είδος: Κωμωδία/Δράμα/Φαντασία
Γλώσσα/Υπότιτλοι: Ιαπωνικά/Αγγλικά | Διάρκεια: 97m