ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προσεχώς η έναρξη του 9ου Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου

WIZ TEAM

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (PIFF) έρχεται για 9η χρονιά στις 28-30 Ιουνίου 2024 με υπαίθριες προβολές στον πολιτιστικό χώρο Τεχνόπολις 20, με 26 ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ και animation μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. Ένα τριήμερο κινηματογραφικό ταξίδι που διασχίζει σύνορα και πολιτισμούς με ενδιαφέρουσες ιστορίες και όμορφες εικόνες με ταινίες από την Κύπρο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Ιαπωνία, Ιράν, ανάμεσα σε άλλες. Εκτός από το κύριο πρόγραμμα, το PIFF είναι επίσης περήφανο που παρουσιάζει 8 φοιτητικές ταινίες, που αναδεικνύουν το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη φρέσκια ματιά της επόμενης γενιάς σκηνοθετών.

Το φεστιβάλ προσκαλεί τους λάτρεις του κινηματογράφου, ηλικίας 18 ετών και άνω, να απολάυσουν μια όμορφη κινηματογραφική εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό της Πάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου στη διεύθυνση www.piffcyprus.com και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τελευταίες ενημερώσεις και νέα. Είσοδος δωρεάν.

Διοργανωτές: Νικόλας Ιορδάνου και Σύλβια Νικολαϊδου
Εικονογράφηση και σχεδιασμός αφίσας: Σύλβια Νικολαϊδου

Information: www.piffcyprus.com  / info@piffcyprus.com 
Facebook: @Paphos International Film Festival
Instagram: paphosfilmfestival

28–30 Ιουνίου 2024 Technopolis 20, Πάφος
20:45 / Είσοδος Δωρεάν / κατάλληλο για ηλικίες 18+