ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτες εικόνες από το Burger Guy Λακατάμιας

WIZ TEAM

Λειτούργησε τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2023. 

Καλύπτοντας μάλιστα νέες περιοχές με το delivery του, αφού πλέον τα δημοφιλή burgers του πάνε από τη Δευτερά, την Ανθούπολη και τη Λακατάμια, ως Αρχάγγελος, το Τσέρι και τα Λατσιά!

Όπως γράψαμε ήδη, το νέο εστιατόριο του Burger Guy βρίσκεται στη Λακατάμια, σε σημείο κοντά στην υπεραγορά Metro, εκεί που βρισκόταν προηγουμένως το δημοφιλές κατάστημα αθλητικών ειδών Cross.

Μετά το delivery που ξεκίνησε ήδη από την περίοδο των νηστειών, τη Δευτέρα του Πάσχα λειτούργησε επίσημα και ο χώρος για το dine in.

Αυτό σημαίνει ότι το αυθεντικό μοσχαρίσιο burger και τα δεκάδες sauces τού Burger Guy Ανδρέα Τομάζου, ο οποίος ξεκίνησε το 2019 από το Παλιομέτοχο και ένα παλιό καφενείο και στη συνέχεια πήγε επίσης στο κέντρο της Λευκωσίας (Μέγαρο Χατζησάββα) και στο Abu Dhabi (μέσω ενός food truck), πλέον μπορείς να τα απολαμβάνεις και από τη Λακατάμια.

Όπως γράψαμε ξανά, εκτός από το μαγαζί στη Λακατάμια ενδέχεται να δούμε κι άλλα εστιατόρια Burger Guy, είτε στο Ντουμπάι είτε στο Abu Dhabi, μέσω της συνεργασίας με την francorpme η οποία έχει τα δικαιώματα του franchise για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Info
Τηλ. 96738899
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 16, Λακατάμια