ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Puesta Oyster Bar: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο interior και οι προσθήκες στο μενού

WIZ TEAM

Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια στην πόλη, τόσο για το υπέροχο location του όσο και για τα εξαιρετικής ποιότητας όστρακα που βγαίνουν από την κουζίνα.

Ειδικά τις ηλιόλουστες μέρες (σχεδόν πάντα δηλαδή), Λεμεσανοί και μη κάνουν αγώνα για να εξασφαλίσουν ένα από τα προνομιούχα τραπέζια του εστιατορίου που δίνει την αίσθηση του πλοίου -λόγω της θέσης αλλά και της θαλασσινής αύρας που αποπνέει.

Μάλιστα, μετά την πρόσφατη ριζική ανακαίνιση από το αρχιτεκτονικό γραφείο MA Archtectural Design Lab και το γραφείο Charis Constantinou InteriorDesign, ο χώρος άλλαξε εντελώς και έγινε ακόμα πιο θελκτικός. Πλέον χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια και συνάμα από άνεση, τόσο χάρη στα χρώματα όσο και στα υλικά που πολύ εύστοχα χρησιμοποιήθηκαν.

Σε σχέση με το γαστρονομικό κόνσεπτ, αυτό παραμένει ως είχε, με την έμφαση να δίνεται όπως πάντα στην ποιότητα των πρώτων υλών. Σε ένα oyster bar, εξάλλου, σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις έκπτωση στην ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι στο μενού που επιμελείται ο σεφ Ανδρεάς Μιχαήλ, συνεχίζουν να κατέχουν δεσπόζουσα θέση τα oysters (προσφέροντας μια από τις πιο μεγάλες ποικιλίες στο νησί, με επιλογές από μύδια, χτένια, στρείδια κ.λπ.), ενώ σε κάθε επίσκεψη στο Puesta επιβάλλεται εννοείται να δοκιμάσετε επίσης την αστακομακαρονάδα (με τους διάφορους τρόπους μαγειρέματος του αστακού).

Αυτό που άλλαξε ή καλύτερα αναβαθμίστηκε (εκτός από τον χώρο) είναι το wine list του εστιατορίου αλλά και το drinks menu, με την προσθήκη νέων κοκτέιλ, ενώ ιδιαίτερης αναφοράς αξίζει και η προσθήκη φρέσκου κυπριακού ψαριού, αναλόγως εποχής, με επιλογές όπως σκορπίνα, φαγκρί, βλάχο κλπ.