ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Reconnect» από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

WIZ TEAM

Οι Φοιτητές του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνουν την ετήσια έκθεσή τους.

Η έκθεση με τίτλο «Reconnect» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:30, στο Επιμελητήριο Καλών Τεχνών Κύπρου (ΕΚΑΤΕ).

Φοιτητές και φοιτήτριες των προπτυχιακών προγραμμάτων «Καλές Τέχνες», «Γραφιστική και Ψηφιακός Σχεδιασμός», «Διαδραστικά Μέσα και Κινούμενο Σχέδιο», καθώς και του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ψηφιακή Τέχνη και  Σχεδιασμός», θα παρουσιάσουν έργα που δημιούργησαν κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2022–23.

Η έκθεση περιλαμβάνει ψηφιακές προβολές κινουμένων σχεδίων, κινούμενα γραφικά και βιντεοτέχνη, έργα εικονικής πραγματικότητας, φωτογραφία, έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις, έργα τυπογραφικού σχεδιασμού, συσκευασίας και διαφήμισης, εικαστικά σχέδια, πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις στο χώρο. 

Ακροβατώντας ανάμεσα στον φυσικό και εικονικό κόσμο, το έντυπο και ψηφιακό περιβάλλον, η έκθεση καλεί το κοινό να εξερευνήσει με νέα ματιά τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη των νέων καλλιτεχνών και σχεδιαστών.

Μέσα από τα έργα των σπουδαστών, οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα ποιοτικά προγράμματα τέχνης και σχεδιασμού που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με φοιτητές μας και να ενημερωθούν από μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού του Τμήματος Σχεδιασμού και Πολυμέσων.

Info
Εγκαίνια Έκθεσης: 20 Ιουνίου 2023, ώρα 19:30
Διάρκεια: 21–24 Ιουνίου 2023
Ωράριο λειτουργίας: 17:00–21:00
Επιμελητήριο Καλών Τεχνών Κύπρου (ΕΚΑΤΕ)
Παίωνος 11, Λευκωσία
Τηλ.: 22 466426
https://goo.gl/maps/fWNLZsNSpTBPpiAz6

Για περισσότερες πληροφορίες: christoforou.ma@unic.ac.cy, 22 842210