ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρεκόρ προπώλησης για τον Ed Sheeran στην Κύπρο, στις πρώτες 24 ώρες

WIZ TEAM

Τεράστιος ο αριθμός των εισιτηρίων που πωλήθηκαν για τα δεδομένα της Κύπρου, καταρρίπτοντας ένα box office record, ενώ και ο αριθμός των ατόμων που επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα τις δύο πρώτες ώρες αποτελεί επίσης ρεκόρ.

Με ένα μεγάλο και πρωτοφανές ρεκόρ πωλήσεων, ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες του Ed Sheeran στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, μέσα σε 24 ώρες -από τις 10 το πρωί της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο την ίδια ώρα το πρωί- πωλήθηκαν συνολικά 21,863 εισιτήρια, σημειώνοντας ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ.

Κατά τις πρώτες δύο ώρες της έναρξης της πώλησης εξυπηρετήθηκαν και επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα της Ticketmaster.Cy περισσότεροι από 9,800 επισκέπτες, αριθμός που αποτελεί επίσης ρεκόρ.

Ενημερωτικά, για τη συναυλία του Σαββάτου, 7 Σεπτεμβρίου 2024, έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια στα Tiers A & D στα Standing terraces, ενώ έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για την πρώτη μέρα στα δύο Grand Stands (τμήματα με τις καθήμενες αριθμημένες θέσεις).

Η προπώληση για όλα τα τμήματα συνεχίζεται εντατικά για τις δύο συναυλίες, αποκλειστικά από την ιστοσελίδα της Ticketmaster Cyprus.