ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

RIANA RAOUNA Gallery: Γκαλερί σύγχρονης τέχνης με έργα ανερχόμενων διεθνών καλλιτεχνών

WIZ TEAM

Η γκαλερί RIANA RAOUNA είναι μια γκαλερύ σύγχρονης τέχνης η οποία προωθεί έργα από ανερχόμενους διεθνείς καλλιτέχνες, με έμφαση στη ζωγραφική και λειτουργεί διαδικτυακά στη διεύθυνση www.rianaraouna.com. Πέραν από τη θέαση των πινάκων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θεματικές εκθέσεις τέχνης μέσω του “Viewing Room” της γκαλερί.

Η ιδρύτρια, κα Ριάνα Ραουνά, είναι εξειδικευμένη στον τομέα της σύγχρονης τέχνης, απόφοιτος του Sotheby’s Institute of Art Λονδίνου με μεταπτυχιακό τίτλο στο Contemporary Art και με πολυετή εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ και επικοινωνίας. Σύμφωνα με την κα. Ραουνά, “η δουλειά των ανερχόμενων καλλιτεχνών, οι πλείστοι από τους οποίους ανήκουν στη νεαρότερη γενιά, αντικατοπτρίζει το παρόν και το μέλλον. Μέσα από το ανήσυχο τους πνεύμα, οι καλλιτέχνες αυτοί εκφράζουν πεποιθήσεις και προβληματισμούς που σχετίζονται με τη σύγχρονη κοινωνία, και γι’ αυτό το λόγο η δουλειά τους είναι τόσο φρέσκια και έγκυρη.”

Η επιλογή των καλλιτεχνών γίνεται μετά από εις βάθος έρευνα, με κύρια κριτήρια την αισθητική των έργων και το βάθος των θεμάτων που εξερευνά ο κάθε καλλιτέχνης. Η γκαλερί επιδιώκει επίσης, την προώθηση καλλιτεχνών οι οποίοι έχουν όλες τις προδιαγραφές να ανελιχθούν στους μελλοντικούς περιζήτητους καλλιτέχνες σε διεθνές επίπεδο. Σύμφωνα με την κα. Ραουνά, “στόχος μας είναι να στηρίζουμε τους λάτρεις της σύγχρονης τέχνης και τους συλλέκτες ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν ή να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με έργα υψηλής αισθητικής, σε προσιτές τιμές. Οι επιλεγμένοι καλλιτέχνες αποτελούν κάποια από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα στο διεθνή καλλιτεχνικό χώρο, είναι βραβευμένοι και έχουν έντονη καλλιτεχνική δράση. Ως αποτέλεσμα, η αξία των έργων τους αυξάνεται συνεχώς, όχι μόνο σε επίπεδο πολιτιστικό αλλά και οικονομικό.”

Λόγω της διαδικτυακής φύσης της γκαλερί, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν  έργα τέχνης από καλλιτέχνες στους οποίους η πρόσβαση δεν θα ήταν εύκολα εφικτή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Σε περίπτωση αγοράς, τα έργα αποστέλνονται στη χώρα διαμονής και παραδίδονται στην πόρτα του αγοραστή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την γκαλερί RIANA RAOUNA στη διεύθυνση www.rianaraouna.com καθώς επίσης, να παραμείνουν ενήμεροι μέσω του λογαριασμού @riana.raouna στο Instagram. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο info@rianaraouna.com ή στο +357 22 462888.