ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Riva Beachouse: Η hot άφιξη της Αγίας Νάπας άνοιξε τις πόρτες της

WIZ TEAM

Αν και βρίσκεται σε πιλοτική φάση λειτουργίας, η Μαρίνα της Αγίας Νάπας εδώ και λίγες μέρες άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της εμπορικής της ζώνης στο κοινό.

Ανάμεσα στα ανοίγματα και το πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο Riva Beachouse.

Προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα σκηνικό που αποπνέει ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα, το Riva Beachouse αποτελεί την πιο πρόσφατη ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και περιλαμβάνει μοναδική θέα, διαθέτει πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, αποτελώντας ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της μέρας.

Με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου, ο executive σεφ Δημήτρης Κατριβέσης μαζί με τον σεφ Πέτρος Μπραϊκίδης υπογράφουν πιάτα τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα», παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

INFO
ΤΗΛ.23250025
52 Αγία Θέκλα, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος