ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Roe + Bone στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

WIZ TEAM

Η νέα προσθήκη στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης προσφέρει μεσογειακή κουζίνα, με επιρροές από Γαλλία και Ασία, ενώ επίσης εξειδικεύεται σε πρώτης ποιότητας κρέατα, steak και φρέσκο ψάρι, αλλά και στα ωμά πιάτα. Τα στρείδια μάλιστα κυριαρχούν, καθιστώντας το Roe + Bone ως ένα από τα κορυφαία Οyster Βars του νησιού.

Το ισόγειο αποτελεί έναν ζωντανό χώρο, στον οποίο οι επισκέπτες -ανάμεσα σε ωραίες συζητήσεις και χαλαρή ατμόσφαιρα- μπορούν να απολαύσουν tapas και signature κοκτέιλ πάνω στα ψηλά τραπέζια και τα μακριά island μπαρ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο έχουν η εντυπωσιακή παρουσίαση ψαριών σε βιτρίνα και το ειδικό τμήμα ωρίμανσης κρεάτων, τα οποία ενισχύουν τη δέσμευση του Roe + Bone στη φρεσκάδα και την ποιότητα.

Η γαστρονομική περιπέτεια αναβαθμίζεται με την ανοιχτή κουζίνα, όπου το Josper grill και η robata γίνονται… centre stage!

Η εμπνευσμένη αυτή διάταξη του χώρου, επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν live το μαγείρεμα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη συνολική εμπειρία προσθέτοντας ενθουσιώδεις πινελιές στην ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο προσφέρει επίσης και μια εντυπωσιακή οινοθήκη, καλώντας τους επισκέπτες να εξερευνήσουν υπέροχους συνδυασμούς και προτάσεις και να απογειώσουν την εμπειρία του δείπνου.

Στον πάνω όροφο η εμπειρία των επισκεπτών γίνεται πιο… εστιατορική. Το αριστοτεχνικά σχεδιασμένο μενού επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν το γευστικό τους ταξίδι και να ζήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Highlight του χώρου αποτελούν τα τραπέζια που περιβάλλουν το μεγάλο μπαρ, τα οποία προσφέρουν μια εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα.

Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια του χώρου εμπλουτίζεται από τις ωραίες μουσικές, που δένουν εξαιρετικά με την κομψότητα του εστιατορίου. Μετά το δείπνο, μάλιστα, το εστιατόριο μεταμορφώνεται και το πάρτι… συνεχίζεται!

Την εσωτερική διακόσμηση του εστιατορίου έχει επιμεληθεί πλήρως η ομάδα του Salt & Pepper. Γνωστοί για την ικανότητά τους να συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και την αισθητική αρμονία με τη λειτουργικότητα, κατάφεραν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με μια παιχνιδιάρικη κομψότητα και να δημιουργήσουν έναν πραγματικό εντυπωσιακό χώρο.

Info
Τηλ. 99128111
Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός
Δ-ΠΑΡ 12.00-00.00, Σ-Κ 10.00-01.00

www.roeandbone.com