ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ρουμπελστίλτσκιν, το τρελό ξωτικό» η νέα παραγωγή του θεάτρου Βεστιάριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ρουμπελστίλτσκιν, το τρελό ξωτικό» , είναι η νέα παραγωγή, το νέο παιδικό έργο, από την παιδική σκηνή του Θεάτρου Βεστιάριο και έρχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους .

Μετά τις sold out παραστάσεις και την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων έργων του, το θέατρο Βεστιάριο επιστρέφει δυναμικά - πολλά υποσχόμενο και σταθερο στην ποιότητα που προσφέρει , με ακόμα ένα ολοκαίνουργιο παιδικό θεατρικό έργο.

Το νέο παιδικό του έργο, είναι βασισμένο και πάλι στο γνωστό κλασσικό παραμύθι, των διάσημων αδελφών Γκρίμ, (Ρουμπελστιλτσκιν) ένα παραμύθι που άντεξε και αντέχει – που αγαπήθηκε και ακόμα αγαπιέται από μικρούς και μεγάλους αφού οι ήρωες του με την εξυπνάδα τους και την ατελείωτη τους δράση, σε ‘’προκαλούν’’ με μιας να τους λατρέψεις.

Ένα Χαρούμενο χωριό γεμάτο κάμπους από στάχυα κι’ ένα ολόχρυσο παλάτι θα μας ταξιδέψουν πίσω στον χρόνο. Μια πριγκίπισσα κι’ ένα ξωτικό, βασιλιάδες και βασίλισσες, μας καλούν να ταξιδέψουμε στο δικό τους παραμύθι και να αφεθούμε στην δική τους πολύχρωμη και μαγική τους φαντασία.

Επαγγελματικά ολοκαίνουργια μαγικά και όλο χρώματα κοστούμια, υπέροχες όλο ζωντάνια μουσικές και σκηνικά που θα σε ταξιδεύουν στην κάθε περιπέτεια των αγαπημένων μας ηρώων στο Χαρούμενο χωριό και στο χρυσό παλάτι του βασιλιά.

Η διασκευή – σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν πάλι στον ηθοποιό – συγγραφέα και σεναριογράφο Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και πάλι η Βάσω Βασιλείου ενώ τις χορογραφίες ο Γιώργος Νικολάου. Στα σκηνικά, και κατασκευές η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και ο Αντώνης Φαρήσ και τα υπέροχα κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη σε σχέδια του Γιάννη Σπανού. Την φωτογράφιση επιμελείται και αυτή την φορά η Κωνσταντίνα Λοίζου.

Συμμετέχουν – τραγουδούν και χορεύουν εφτά ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί : ο Γιάννης Σπανός , ο Αντώνης Φαρής, η Ευαγγελία Νικολάου, η Φωτεινή Γεωργίδη, η Μαρία Σάββα, ο Χρήστος Κυριάκου, και η Αφροδίτη Σπανού Λοίζου.

Μια υπέροχη ζωντανή παράσταση με πολλά χρώματα – ατελείωτη δράση και πολλή – πολλή μαγεία…

Κατάλληλο για ηλικίες από 2 χρονών μέχρι 102 χρονών

Τηλέφωνα επικοινωνίας 96403029

Κατηγορίες : Παιδιά και οικογένεια / Θέατρο

Email : theatrovestiario@hotmail.com

ΤΙΜΗ
10 ευρώ το άτομο (γενική είσοδος μικροί – μεγάλοι)

Παραστάσεις στην πόλη της Λευκωσίας
ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 3.00 μ.μ και 5.00 μ.μ
Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ και 12.30 μ.μ
Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 3.00 μ.μ και 5.00 μ.μ
Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 3.00 μ.μ και 5.00 μ.μ
Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ και 12.30 μ.μ


Παραστάσεις στην πόλη της Λάρνακας
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ
Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ


Παραστάσεις στην πόλη της Πάφου
ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ
Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 3 μ.μ

Παραστάσεις στην πόλη της Λεμεσού
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ

1 Οκτωβρίου (αργία) στις 10.30 π.μ
28 Οκτωβρίου (αργία) στις 3 μ.μ