ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ρούχα; Ποιά ρούχα;» στο θέατρο Μασκαρίνι

WIZ TEAM

«Ρούχα; Ποια ρούχα;»! Αυτό είναι το έργο που ετοιμάζει για τη θεατρική περίοδο 2024-2025 το «Θέατρο Μασκαρίνι». Ένα έργο, φτιαγμένο με αγάπη από μας για τη δική σας διασκέδαση και τη διασκέδαση «Ρούχα; Ποια ρούχα;»! των παιδιών σας. Μια δική μας ιστορία, με ήρωες από τα γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά» και «Η μικρή γοργόνα». Κοντά σας και πάλι, στο Θέατρο Μασκαρίνι, στο δικό μας χώρο, στα Λατσιά. H 20η παιδική θεατρική παράσταση στα 12 χρόνια ιστορίας του θεάτρου μας.

Μια παράσταση φτιαγμένη με αγάπη, όχι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Γεμάτη με μηνύματα δοσμένα μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι, το χορό, τα χρώματα, την ενέργεια και την ζωντάνια των συντελεστών. Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Λιγα λόγια για την παράσταση: Μια ιστορία βασισμένη στα παραμύθια τους Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Τα καινούρια ρούχα του Βασιλιά» και «Η Μικρή Γοργόνα». Η Άριελ προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφήσει τη ζωή της στο βυθό, να αποκτήσει πόδια και να βρεθεί στη στεριά παρέα με τους ανθρώπους. Οταν επιτέλους τα καταφέρνει συναντά τον βασιλιά της χώρας, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να φορά κάθε μέρα καινούρια ρούχα. Δύο απατεώνες ράφτες προσπαθούν να τον ξεγελάσουν, ράβοντάς του «αόρατα ρούχα», με σκοπό να αποκτήσουν τον πλούτο του βασιλείου κάτι που η Άριελ δεν πρόκειται να επιτρέψει. Θα καταφέρει άραγε ο βασιλιάς να δει την πραγματική αλήθεια και να αλλάξει για πάντα στάση ζωής;

Το κείμενο είναι του Πέτρου Κονόμου. Την αυθεντική μουσική έγραψαν ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος και Σταύρος Μακρής ενώ την κίνηση και τις χορογραφίες έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή. Βοηθός χορογράφου η Ελένη Γιωργάκη. Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Σωσάννα Τομάζου και την κατασκευή του σκηνικού ο Δημήτρης Δημητρίου. Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί: Πέτρος Κονόμου, Έφη Χαραλάμπους, Άντρη Κούκου και Παναγιώτης Γεωργίου. Την αφίσα που συνοδεύει την παράστασή μας σχεδίασαν η Μαριάννα Παναγιώτου και ο Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης. Η πρεμιέρα μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024, στο Θέατρο Μασκαρίνι στα Λατσιά. Τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11:00. Μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2024.

Παραστάσεις: 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ
κάθε Κυριακή από 29 Σεπτεμβρίου 2024 μέχρι 22 Δεκεμβρίου 2024
στις 11:00 (εκτός από την Κυριακή 13 Οκτώβρίου)

ΠΑΦΟΣ- ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2025 στις 11:00

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ
Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2024 στις 16:30

ΛΑΡΝΑΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Γιώργος Λυκούργος
Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2025
στις 16:30

Γενική Είσοδος € 10,00

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 99485083 και 22270420.