ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Run For Autism - Αγία Νάπα: Επιστρέφει δυναμικά για 3η διαδοχική χρονιά

WIZ TEAM

Save the date για το 3ο Run For Autism που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 31 Μαρτίου 2024, στην Αγία Νάπα, μετά την τεράστια επιτυχία των δύο τελευταίων χρόνων.

Ο αγώνας θα διοργανωθεί στην Αγία Νάπα, με εκκίνηση από τον χώρο στάθμευσης του Nissi Bay Beach Bar και κατά μήκος της λεωφόρου Νησί μέχρι τη λεωφόρο Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα. Ο αγώνας περιλαμβάνει φέτος την απόσταση του ημιμαραθωνίου, που αποτελεί την νέα προσθήκη στην φετινή διοργάνωση, όπως και τις αποστάσεις 10, 5, τον παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου εις μνήμην του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου, καθώς και ένα πιο μικρό αγώνα των 500 μέτρων.

Ο φιλανθρωπικός αυτός αγώνας διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο από το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, από τους Εθελοντές δρομείς “Run for Autism Famagusta” και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού, τους Δήμους Αγίας Νάπας και Σωτήρας, και ενισχύεται οικονομικά από πολλούς χορηγούς, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό των διοργανωτών. Τα έσοδα του αγώνα διατίθενται για την στήριξη του σημαντικού ρόλου που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και το «Smile Project» που στεγάζεται στη Σωτήρα και το οποίο φιλοξενεί και απασχολεί άτομα τα οποία βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου, διασχίζει όλο το μήκος της Μαρίνας της Αγίας Νάπας, που και φέτος στηρίζει εμπράκτως την διοργάνωση, πάντα με γνώμονα την ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας μέσα από τη συμμετοχή και το αθλητικό πνεύμα. Οι δρομείς που θα επιλέξουν τον αγώνα αυτό, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμβληματική Μαρίνα, τον εντυπωσιακό περιστρεφόμενο πύργο με ύψος πάνω από 110 μέτρα, τις καινοτόμες εγκαταστάσεις της και την εκπληκτική θέα που σε ταξιδεύει σε ξένους προορισμούς.

Eταιρίες και οργανωμένα σύνολα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στον εταιρικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και να προσφέρουν με την σειρά τους στο φιλανθρωπικό έργο του Αυτισμού Αμμοχώστου. Ο εταιρικός αυτός αγώνας απευθύνεται σε εταιρείες, γυμναστήρια, ομάδες, ενισχύοντας τις αξίες της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας. Ένας αγώνας που σίγουρα θα φέρει πιο κοντά τους συναδέλφους και το προσωπικό ευρύτερα, ενώ ταυτόχρονα θα τρέξετε για καλό σκοπό.

Όλες οι αποστάσεις του 3ου Run For Autism, δίνουν την δυνατότητα στους δρομείς να πετύχουν ένα νέο προσωπικό ρεκόρ, λόγω της επίπεδης διαδρομής, και παράλληλα να συνεισφέρουν στη δράση του «Smile Project» Αμμοχώστου και του Κέντρου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Πληροφορίες και Εγγραφές: www.run-forautism.com

Χορηγός Επικοινωνίας Deejay Radio 93.5