ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Samo: Ο πιο chic νέος χώρος στη Λεμεσό

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

Με την πάροδο των χρόνων και ειδικότερα με την έντονη παρουσία του Instagram στις ζωές μας, εμφανίζονται όλο και συχνότερα νέες τάσεις, τις οποίες πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσαμε ούτε να τις φανταστούμε. Μια απ’ αυτές είναι τα café αλλά και τα εστιατόρια, τα οποία είναι βασισμένα στη μόδα. Παράδειγμα αυτής της τάσης αποτελεί και το Samο, το all day café-barrestaurant που άνοιξε τις πόρτες του πρόσφατα στην καρδιά της Λεμεσού και στεγάζεται μέσα στη νέα μπουτίκ Splash +.

Με όνομα επηρεασμένο από το ψευδώνυμο του Jean-Michel Basquiat, SAMO (Same Old S**t ), του Αφροαμερικανού νεοεξπρεσιονιστή ζωγράφου, που πέθανε σε νεαρή ηλικία και με τις χαοτικές δημιουργίες του είχε τραβήξει την προσοχή καλλιτεχνών και κοινού, αυτό το νέο concept ήρθε να τραβήξει τη δική μας προσοχή και να γίνει το νέο place to be στις καθημερινές μας εξόδους. Πρόκειται για ένα χώρο όπου διάφορες κατηγορίες ανθρώπων όπως οι fashion lovers, οι urbanites, άτομα με καλλιτεχνίζουσες επιρροές αλλά και κόσμος που απλώς του αρέσει να περνά καλά, μπορούν να έρθουν, να συναντηθούν και να συνυπάρξουν απολαμβάνοντας όλα αυτά που προσφέρει το Samo. H αισθητική της μπουτίκ ισορροπεί εξαιρετικά με τα μοντέρνα στοιχεία, το graffiti με τον αγαπημένο καλλιτέχνη αλλά και την επιβλητική σκάλα.


 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAMOx Lifestyle Space (@samo_limassol)

Η θέα από τη βεράντα προς τη θάλασσα κάνει το Samo ιδανικό για εξόδους μετά τη δουλειά. Σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο, το μενού σε ταξιδεύει στην Ιταλική Ριβιέρα. Το Samo προσφέρει γεύσεις εμπνευσμένες από την ιταλική κουζίνα, τις οποίες μπορεί κάποιος να ταιριάξει άψογα με τα κοκτέιλ, αφού τα ελαφριά γεύματα από υγιεινές σαλάτες, οι ιταλικές πίτσες, οι επιλογές ζυμαρικών αλλά και οι επιλογές για vegans ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SAMOx Lifestyle Space (@samo_limassol)

Όμως, αυτό που σίγουρα θα σε μαγέψει γευστικά και καλό είναι να αφήσεις λίγο χώρο στο στομάχι είναι οι νόστιμες και υγιεινές τάρτες, στις οποίες κανείς δεν μπορεί να πει όχι.