ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Sauvàge, το νέο wine bar & neo bistro της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Ο όμιλος Vino Hospitality Group (Vino Cultura Wine Bar & Εστιατόριο Ρους) ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του εγχείρημα στο κέντρο της πρωτεύουσας. 

Το Sauvàge wine bar & neo bistro έρχεται για να παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου τα wine bar της νέας γενιάς με μητροπολίτικο αέρα. Από Μαδρίτη μέχρι Παρίσι και Λονδίνο τα νέα wine bars έχουν αλλάξει εντελώς την προσέγγισή τους από τους παραδοσιακούς προκατόχους τους και παρουσιάζουν το κρασί με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, πιο προσιτό, δημιουργικό και περισσότερο διασκεδαστικό.  

Ο όρος neo bistro που έχει συνδυαστεί με τα νέας γενιάς wine bars, έρχεται επίσης να ανατρέψει τις προηγούμενες τάσεις, έχοντας ως βάση την αυθεντικότητα και τη λογική τιμή τιμολόγησης των φαγητών και των ποτών! 

Στόχος του Sauvàge είναι να απομυθοποιήσει τον κόσμο του κρασιού και να προσφέρει μια νέα πρόταση για χαλαρή έξοδο στην απογευματινή και βραδινή ζωή της Λευκωσίας. Σε καθημερινή βάση θα προσφέρονται ειδικές τιμές στις ώρες Happy Hour από τις 5 μέχρι τις 8 με κρασιά στο ποτήρι να ξεκινούν από τα €3.5. Το μπαρ θα έχει ιδιαίτερη έμφαση στα κοκτέιλ που είναι βασισμένα σε βερμούτ, αμάρο και άλλα απεριτίφ βασισμένα στο σταφύλι. 

Η λίστα κρασιών που έχει σχεδιάσει ο Ανδρέας Κυπριανού παρουσιάζεται με έναν μοναδικό τρόπο και έρχεται να δημιουργήσει ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές γέφυρες μεταξύ των αισθήσεων και αναμνήσεων του κάθε καλεσμένου. 

Μεγάλη έμφαση θα δίνεται στην παρουσίαση και επεξήγηση των νέων τάσεων της αγοράς, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να έχουν την πιο ολοκληρωμένη οινική εμπειρία, με την βοήθεια φυσικά και της ομάδας οινοχόων που θα είναι παρόντες για κάθε βοήθεια. Κρασιά βιοδυναμικής καλλιέργειας, βιολογικά, με skin contact, artisanal από μικρούς παραγωγούς, με χαμηλές έως μηδενικές παρεμβάσεις (natural wines), οινοποιεία με έμφαση στην βιωσιμότητα, κρασιά με χαμηλό και μηδενικό βαθμό αλκοόλ και άλλα πολλά έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών στη χώρα! 

Ο Όμιλος Vino Hospitality είναι ένας όμιλος εταιρειών και brands που έχει δημιουργηθεί με γνώμονα το πάθος για το κρασί, το φαγητό και τις υπηρεσίες. 

Η ιστορία της ομάδας ξεκινά το 2006, με δύο ξαδέρφια, τον Ανδρέα Κυπριανού και τον Κώστα Κωνσταντίνου, οι οποίοι ξεκίνησαν ως wine merchants. Μέσα από συνεπείς προσπάθειες και με σαφές όραμα, η οικογενειακή επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο όμιλο πίσω από διάφορους χώρους και τομείς δραστηριότητας: Vino Cultura, tapas, bar and restaurant, Εστιατόριο Ρους, Vino Deli, Vino Cultura Wine Distributors, κρασιά Tethys και Vino Hospitality Catering.