ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το στέκι τρως λαχταριστό αντικριστό αλλά και μοναδικά γλυκά

WIZ TEAM

 

Από τα παρεΐστικα μαγαζιά της περιοχής του Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, το Φουλ του Μεζέ όπως και γενικά το αντικριστό έχει κερδίσει έδαφος το τελευταίο διάστημα στις προτιμήσεις των νυχτερινών μας εξόδων σε ταβέρνες.

Πρόκειται για ένα μαγαζί με απλή διάθεση που απευθύνεται κυρίως στο κρεατοφάγο κοινό και έχει μεν έντονο το κυπριακό στοιχείο, αλλά με το άγγιγμα ενός νεαρού σεφ που προσθέτει μια εξτρά πινελιά στην παραδοσιακή κουζίνα του τόπου μας. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε το αντικριστό αρνί, που είναι εξίσου νόστιμο και απολαυστικό με αυτό που θα φάει κανείς στην Κρήτη.

Εκτός από τις επιλογές του μεζέ και του αντικριστού, δεν πρέπει να προσπεράσετε τα γλυκά, άσχετα αν είστε γλυκατζήδες ή όχι. Προσφέρεται πίτα της σάτζης, μηλόπιτα με παγωτό ή πορτοκαλόπιτα με παγωτό καθώς και τα highlights του εστιατορίου, που είναι τα ζεστά κανταΐφια με κρέμα λεμονιού, φιστίκι Αιγίνης και παγωτό μαστίχα και το άλλο με κρέμα πραλίνας, καβουρδισμένα φουντούκια και παγωτό βανίλια. Το σίγουρο είναι ότι όλα τα γλυκά τρελαίνουν κάθε ουρανίσκο που τα δοκιμάζει.

INFO
ΤΗΛ.22777355
Αγίου Παύλου 87, Λευκωσία