ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σε αυτό το «τρένο» θα απολαύσεις τέλειο street food

WIZ TEAM

Οι καντίνες είναι τάση! Και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να το διαπιστώσουμε εύκολα, ρίχνοντας μια ματιά τόσο στα social media όσο και έξω από το τζάμι του αυτοκινήτου, περνώντας από κεντρικά σημεία της πόλης.

Φιλόδοξοι σεφ, συνειδητοποιώντας μάλλον πως η πανδημία θα αργήσει να μας κάνει τη χάρη να «ξεθυμάνει», αντί να στεγάσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα σε εστιατόρια -κάτι που συνεπάγεται πως κάθε τρεις και λίγο θα πρέπει να αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους στα διάφορα περιοριστικά μέτρα-, αποφασίζουν να πάνε λίγο πιο «αλήτικα», στήνοντας μια καντίνα κάπου μέσα στην πόλη.

Τελευταία άφιξη, το Train Food στη Λεμεσό, και συγκεκριμένα στα Κάτω Πολεμίδια, απέναντι από την υπεραγορά Σκλαβενίτης.

Ο σεφ της παρέας, Μάριος Αντρέου, δούλεψε σε Michelin εστιατόρια στη Γαλλία και την Ιταλία, πλάι σε καταξιωμένους σεφ, εξ ου οι συνταγές των σάντουιτς που φτιάχνει είναι σαφώς εμπνευσμένες από την εκεί εμπειρία του.

«Πολλοί λένε ‘δεν καταλάβουμε τι τρώμε, αλλά αυτό που τρώμε είναι τέλειο’. Όπως πχ τα sushi που είναι τυλιγμένα μέσα σε πίτα ντάκος που είναι φτιαγμένη από εμάς. Ή το burger που σερβίρεται μέσα σε μια τύπου ελληνική πίτα, πάλι φτιαγμένη από εμάς, με bbq sauce από γαρίδες και αστακό».

Παρόλο που το τρένο των Θεοκλή Χριστοδούλου (ο οποίος είναι περισσότερο στο μάρκετινγκ) και Μάριου Αντρέου δεν έχει καθόλου βαγόνια, εντούτοις οι δύο φίλοι προσφέρουν ένα αρκετά πλούσιο street food μενού, βγάζοντας καθημερινά από αυτό πολλά και νόστιμα πράγματα: από σάντουιτς (για όλα τα γούστα), burger με black angus beef, πατάτες και γλυκοπατάτες, μέχρι δυο παιδικά γεύματα, αλλά και επιδόρπιο για γκραν φινάλε, με επιλογές από churros και γλυκιά πίτσα.

Κι αν θέλετε ένα tip από εμάς, δοκιμάστε οπωσδήποτε το Duffy Sandwich με κινέζικη πάπια και καραμελωμένο ζωμό πάπιας, αναμεμειγμένα με κουμανταρία και κινέζικη μαγιονέζα!

Για όλα τα καλούδια του Train Food Street Gourmet υπάρχει η δυνατότητα για take away και delivery.

 

INFO
Τηλ. 99796272
Λεωφόρος Πάφου, Κάτω Πολεμίδια, 4152, Λεμεσός
Ωράριο: Τρ-Κυρ 18.00-23.00