ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σειρά Συναυλιών Τζαζ Μουσικής στο Texhnopolis 20

WIZ TEAM

Το νεοσύστατο σχημα 'Trio in Cahouts' παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Τεχνόπολις 20, την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου, ωρα 20.00.

Το τρίο παρουσιάζει τραγούδια από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, συμπεριλαμβανομένων standards κομματιών από το Jazz ρεπερτόριο και τραγούδια από πόπ/country καλλιτέχνες, πάντα προσαρμοσμένα στον ακουστικό ήχο του σχημάτος και με άκρως αυτοσχεδιαστική διάθεση.

Το σχήμα απαρτίζεται από τους Αντρέα Γερολατσίτη στην κιθάρα, Κάκια Φεσά στην φωνή και Κυριάκο Κέστα στο κοντραμπάσο.

Ο Κυριάκος Κέστας είναι Κύπριος κοντραμπασίστας από την Λεμεσό. Πήρε τα πρώτα του μαθήματα κοντραμπάσου σε ηλικία 15 ετών, όταν άρχισε να φοιτά στο Μουσικό Σχολείο Λεμεσού. Από τότε είναι ενεργό μέλος της Κυπριακής Τζαζ Σκηνής, έχοντας εμφανιστεί με πολλά και διάφορα σχήματα. Το 2022 αποφοίτησε από το Βασιλικό Κονσερβατόριο της Χάγης, όπου είχε φοιτήσει κάτω από την καθοδήγηση του Clemens van Der Feen και Gulli Gundmunsson. Έχει πάρει μέρος σε διάφορα φεστιβάλς στην Κύπρο και εξωτερικό, όπως το 'Rialto Showcase', 'Pomos Paradise Festival', 'Rhodos International Festival', 'Athens Technopolis Festival', 'Leiden Jazz & Blues festival' κ.α.

Ο Αντρέας Γερολατσίτης είναι Κύπριος τζαζ κιθαρίστας. Γεννήθηκε το 1988 στην Λευκωσία και σε ηλικία 6 ετών, άρχισε κλασικό πιάνο σε μουσικό σχολείο στη Λευκωσία. Στα 15 του είχε το πρώτο του μάθημα κλασικής κιθάρας παράλληλα με το κλασικό πιάνο για ένα χρόνο. Από τα 16 εώς τα 20 του είχε διδαχτεί rock/ blues κιθάρα και μοντέρνα Θεωρία της Μουσικής.
Στα 20 του χρόνια μετακόμισε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, όπου και έκανε την προετοιμασία του για ένα χρόνο για τις εξετάσεις εισαγωγής σε διάφορα Κονσερβατόρια της Ολλανδίας. Σε αυτή την περίοδο παρακολούθησε μαθήματα από καθηγητές όπως ο Ed Verhoef και ο Peter Nieuwerf.

Το 2009 έγινε αποδεκτός στο Κονσερβατόριο της Χάγης για πτυχίο στο τομέα της Τζαζ κιθάρας και το 2013 πέρασε στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του πανεπιστημίου, από όπου και αποφοίτησε το καλοκαίρι του 2015. Κατά την διάρκεια των σπουδών του πήρε μαθήματα από τους Eef Albers, Martijn van Iterson και John Ruocco.
Από τότε εμφανίζεται με διάφορα σχήματα σε μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ και διάφορες σκηνές, παράλληλα με τη μουσική διδασκαλία.

Η Κάκια Φλεσα είναι τζαζ τραγουδίστρια από τη Λεμεσό. Η μουσική της πορεία ξεκίνησε στα 11 της χρόνια, ενώ στα 16 της ξεκίνησε τη φωνητική της εκπαίδευση. Σπούδασε μουσική - τζαζ τραγούδι στο Πανεπιστήμιο Bath Spa στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνέχισε τις φωνητικές της σπουδες στην Ολλανδία. Οι μουσικές της συμμετοχές και συνεργασίες με διάφορα σύνολα, την οδήγησαν σε σκηνές στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κύπρο και την Ολλανδία.

Info
Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023
Technopolis 20, 20.00
Λεωφ. Νικόλα Νικολαΐδη Πάφος
Eισιτήρια €15
Κρατήσεις 70002420